2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 66 پست
چه خاکی توسرم بریزم مثلا الان دعوا کردم ساعت سه شب بزن بزن ودعوا بود تازه خوابیده گوشیشو ازش گرفتم

بهش بگو ازش جدامیشی یا قهرکن برو جدی برخوردکن حتی اگه میتونی شکایت کن بالاخره ازش تعهدمیگیرن شاید درست شد

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیاد دلم نمیخواد کسی بفهمه یه بار به مدرش گفتم یه سال باهام بد بود  

گلم مادرش لازم نیست بفهمه باهاش با زبونی که خودت بلدی حالا نرم یا تهدید،با قاطعیت بگو باید بیای مشاور خودتو درمان کنی،اگر نمیاد خوب آخرش که چی گلم تا کی میخوای خودتو زجر بدی

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
عزیزم  من کشف کردم مردی که میخوادغیرخودت باهاش باشه بزاربره ببینه ته این دوستیاچیه تولی سروصداا ...

نمیتونم نه میتونم برم نه میتونم این چیزارو قبول کنم مطمعنم درست بشو نیست این چندمین باره 

[QUOTE=81748136]گلم بگو بره مشاوره درمان بشه ،جنگ و دعوا که فایده نداره[/QUOTتو از نیشابوری زدی بوژا ...

نه گلم نیشابوری نیستم اما نیشابوریهارو دوست میدارم  

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
دلیلش چیه اخه خدا نیاره ادم کلا دس پاچه میشه کلا قفل میکنه انشالله قدرتو بدونه 

هروقت این کارارو میکنه خیلی خوبه اخلاقش ازروهمین میفهمم دارم یه غلطی میکنه چکش میکنم گندش درمیاد چندبار بهش گفتم منم این کارو میکنم باهات