2777
2789

میگم ظهر زدم آمپول رو .دوتا تجوبز کرده آمپول .میگم یعنی اثر امپول میره باز شروع میشه یا با ی دمیترون بند میاد استفراغش؟؟گفت اگه استعراغ نداشت نزن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با همون یکی بند میاد .ولی بزنه اون یکی رو . چونکه ویروس اذیتش میکنه و حالت تهوع رو بهش میده . ولی خیالت راحت دیگه بالا نمیاره

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد

گاهی اثر میکنه گاهی نه 

برای دختر من شربت و قرصش بهتر اثر میکرد البته بعد 3 سالگی اگه کوچیکتره بهتر اثر میکنه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
آخه از ظهر دیگه بند اومده شکر خدا خ میترسم

ترس نداره که گلم اگه حالش باز بد شد ببر بزن نشد که هیچی

انقدر اسهال استفراغ شایعه سالی چند بار میشن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
ترس نداره که گلم اگه حالش باز بد شد ببر بزن نشد که هیچی انقدر اسهال استفراغ شایعه سالی چند بار میشن

ممنون از  دلگرمی که به آدم میدی😍😍😍   چند وقت پیش  بخاطر پسرم  تاپیک زدم   کلی با حرفات آروم شدم،   الهههی که همیشه شاد و سلامت باشی  کنار عزیزانت😘😘😘

عزیرم دخترم یه هفته تب داشت با تهوع آب میخورد بالا میاورد. آمپول هم زد بی تاثیر بود ولی اول خیلی بهش چیزی نمیدادم تا معده ش اذیت نشه کم کم ماست و جوشونده نعنا و اینا دادم خوب شد 

ویروس نگران نباش خوب میشه زود زود ان شاالله

بنماے رخ که باغ و گلستانم آرزوست ...
دکتر میگه بند نیاد بستری میشه

نه بابا شربتشم هست اونو میدی بند میاد

بستریم بشه بد نیست که

چون بچه باید بتونه اب بخوره اگه استفراغ بکنه اب بدنش کم میشه خطرناک میشه اما اگه به امپول جواب داده پس با همونم کنترل میشه

ممنون از  دلگرمی که به آدم میدی😍😍😍   چند وقت پیش  بخاطر پسرم  تاپیک زدم& ...

فدات بشم مهربون😍انشاالله پسر تو هم همیشه تنش سالم باشه و دل تو هم خوش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز