2777
2789
عنوان

مهريه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 34 پست
كسي ميدونه تعيين مهريه با كيه؟

مهریه حقی از زن هست که مرد باید بده و به خودشون دوتا مربوط میشع.اسلامی غلیظ بخوای درنظر بگیری مهریه رو شوهر باید تعیین کنه ولی زن میتونه بگه من با اینقدر مهریه باهات ازدواج نمیکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوري راضي شد  من روم نميشه  كسي هم پشتم نيست موقعي كه ميخوان ثبت كنن عاقد ازمون نميپرس ...

نه عزیزم تا قبل اینکه شما بیاید عاقد همه چی رو از باباهاتون می پرسه مینننویسع بعد شما فقط باید بله بدید و امضا بزنید پس از همین اول حرفتو بزن

میدونی چطور راضی شد؟پسرش منو میخواست منم وایسادم گفتم فقط همین که من گفتم وگرنه ازدواج نمیکنم باهات.شوهرمم دید داره خطرناک میشه قبول کرد ۵۰۰تا سکه.بعد سر عقد دیدم داره میخونه که ۱۱۴تاش عندالمطالبه بقیه عندالاستطاعه.گفتم نه کی گفته همش عندالمطالبه بوده😁گفتن پدر شوهرت گفته.منم گفتم نمیشه من عروسم حالا که بدون اطلاع من عوض کردید باشه همون ۱۱۴تا عندالمطالبه باشه ولی مهریه باید سال تولد بشه.اونام شروع کردن که نمیشه دست برد و اینا.منم گفتم کار شما غیرقانونی بوده که بدون رضایت من و خانواده نوشتید.دیدن کار داره بیخ پیدا میکنه زدن.سر عقد باید سلیطه باشی حق تو بگیری.من سر همه موارد عقد سلیطه بازی دراوردم از لباس و کادو گرفته تا لباس خواب. قشنگ خیالم که راحت شد دوباره مظلوم شدم.خیلی هم قدرم میدونن الان دورم میگردن

عزیزم یه پیشنهاد بهت میدم.میخوای اگر میبینی نتیجه نداره رو مهریه تاکید نکن ولی حق طلاق و حق سفر و حق حضانت فرزند و حق مسکن و حق تحصیل و حق اشتغال رو حتما بگیر که خیلی مهمتره.بعد یه قسمت هست تو عقدنامه که تمام اموالی که مرد به دست آورد بعد ازدواج،درصورت طلاق نصفش مال زن میشه.بگو حتما تیک اون قسمت رو بزنن.یا اگر همسرت الان خونه داره بگو نصفش رو قبل عقد بزنن به نامت یا بندازن پشت قبالت

حالا ماله شما سكه بوده  من مثقاااله برررم بميرم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خدانکنه. کلا مال همه فک فامیلامون یا سکه است یا پول

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده