2777
2789
عنوان

مهريه

262 بازدید | 34 پست

مهريه ام رو ميخوان ١٩ مثقال كنن 

سكه هم نه 

من خودم سكه ميخوام

پسره هم ميگه دعوا نكن همين باشه 

ولي اعصابم خورده 

ماله خواهرام همه ٢١ تا ١٥٠ سكه بوده

ماله من مثقاال 

حداقل سكه هم نميگن دلم خوش باشه 

تهه دلم ناراحتم

بابام هم طرف اوناست ميگه مثقال باشه مهم نيست

خودتو کم نگیر چه مثقالی چند مثقال

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مال خواهرام ٦٠٠سکه به بالاست .

من ٣ماه ازدواج کردم ٢١٤کردیم .

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بگو ازدواج نمیکنم مگه سکه باشه

رو حرفت باش 

تغییر میدن 

خودتو بزن ب بچه بازی 

بگو عین خواهرام میخوام

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بگو ازدواج نمیکنم مگه سکه باشه رو حرفت باش  تغییر میدن  خودتو بزن ب بچه بازی  بگو ...

باباي پسره سخت گيره 

پير هم هست 

پسره هم ميگه زشته تو دعوا كني 

به بابام هم بگم ميگه مهم نيست 

با قبول کردنش خودتو دست کم میگیری از من گفتم . مال جاری من ٤٠٠سکه است باورکن دروغ میگن بدرد نمبخوره تو محضر پوزخند زد به ٢١٤بعد اونروزم گف ما به هر سکه ای دختر نمیدیم باورکن بعدا پشیمون میشی . من فکرکردم زیاد بگم وصلت بهم میخوره زودی قبول کردم