2777
2789
عنوان

مهريه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 34 پست
باباي پسره سخت گيره  پير هم هست  پسره هم ميگه زشته تو دعوا كني  به بابام هم بگم مي ...

دقیقا عین نامزد من میگه دعوا نکنید بگو خودت به باباش بگه سکه کنن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تا حالا نشنیدم مهریه به مثقال!!حالا چرا ۱۹ ؟؟مثلا چرا بیست نباشه؟؟

ميگن بايد عدد فرد باشه حالا فرق هم نميكنه زوج و فرد 

ولي اينا رسم دارن

من تا حالا مثقال نشنيدم

باباي پسره سخت گيره  پير هم هست  پسره هم ميگه زشته تو دعوا كني  به بابام هم بگم مي ...

پدرشوهر منم سختگیر بود.از اون مذهبی ها که میگفت مهریه هر قد  بزاری باید بدی پس اندازه وسعت بزار منم سفت و سخت وایسادم گرفتم مهرمو حقم بود

ميگه ماله همه ي زن پسرا ١٩ مثقاله  ماله تو هم همين باشه😒😒😒😒

والا از گرمم کمتره اگه قبول کنی خوشبحال پسره بگو رسم ما اینه باور کن بعدا خود ابجیاتم بهت میخندن 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
پدرشوهر منم سختگیر بود.از اون مذهبی ها که میگفت مهریه هر قد  بزاری باید بدی پس اندازه وسعت بزار ...

چجوري راضي شد 

من روم نميشه 

كسي هم پشتم نيست

موقعي كه ميخوان ثبت كنن عاقد ازمون نميپرسه ؟؟؟ كه چقد ميخواي سكه يا مثقال

اعصابم خورده  مثقال به تومان چقد ميشه؟

عزیزم ١٩مثقال ٣٥میلیونه تقریبا

اعصابم خورده  مثقال به تومان چقد ميشه؟

اخی عزیزم درکت میکنم ٣ماه پیش منم همین اوضاع رو داشتم

اخی عزیزم درکت میکنم ٣ماه پیش منم همین اوضاع رو داشتم

ماله شما چقد شد 

😞😞 روم هم نميشه دعوا كنم

بابام هم پشت من نيست ميگه مهريه اصلا نباشه هم مهم نيست 

اما واسم مهمه

ماله شما چقد شد  😞😞 روم هم نميشه دعوا كنم بابام هم پشت من نيست ميگه مهريه اصلا نباشه هم مهم ...

٢١٤

مال خواهرام ٦٠٠به بالا