2777
2789
عنوان

ب شوهرم برم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 38 پست
مثلا بخواب نیم ساعت بعد با نفس نفس و داد و بیداد بیدار شو(مثلا ) صداش کن بگو برام آب بیار (مثلا ) ...

خیلی خوبه ولی اینکارا عرضه میخواد 

که مثلا من یکی ندارم یا خندم میگیره یا نمیتونم

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
خب بازم برو دیگه سمج تر باش  من میگم هر کی مقصره باید معذرت خواهی کنه

عذر خواهی کردم دیروز میگه عذر خواهیت بدردم نمیخوره. اتفاقا من هر وقت مقصرم میرم عذر خواخی

خدایا مرسی ازت بابت همه چی. 😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا بخواب نیم ساعت بعد با نفس نفس و داد و بیداد بیدار شو(مثلا ) صداش کن بگو برام آب بیار (مثلا ) ...

خخخخخخ. نمیتونم ک

عذر خواهی کردم دیروز میگه عذر خواهیت بدردم نمیخوره. اتفاقا من هر وقت مقصرم میرم عذر خواخی

خب شاید خیلی بهش برخورده دوباره برو

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
خب شاید خیلی بهش برخورده دوباره برو

برم چی بگم کمک کنید خب. فک نکنه منت کشی میخوام برم باز خودشو بیشتر بگیره. بگه چقد پرروئه

من هر وقت گند میزنم مسخره بازی درمیارم شوهرم خنده ش میگیره. شوهر تو اونجوری نیست؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من هر وقت گند میزنم مسخره بازی درمیارم شوهرم خنده ش میگیره. شوهر تو اونجوری نیست؟

چرا خندش میگیره ولی دوباره میره تو فاز خودش. اوووف دیوونه شدم ازدستش. میخوام بری جدی صحبت کنم باهاش چی بگم ب نظرتون

چرا خندش میگیره ولی دوباره میره تو فاز خودش. اوووف دیوونه شدم ازدستش. میخوام بری جدی صحبت کنم باهاش ...

خوب پس بخندونش و همون موقع شروع به صحبت و معذرت خواهی کن دیگه. یه کمم خودتو لوس کن. واسه من که همیشه جوابه 😊

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خوب پس بخندونش و همون موقع شروع به صحبت و معذرت خواهی کن دیگه. یه کمم خودتو لوس کن. واسه من که همیشه ...

اجی میدونم فایده نداره. اینکارارو دیروز کردم گفت برو میخوام تنها باشم حوصلتو ندارم

اجی میدونم فایده نداره. اینکارارو دیروز کردم گفت برو میخوام تنها باشم حوصلتو ندارم

پس خیلی عصبانیش کردی 🤔 به نظرم فعلاً بذار تو غار تنهاییش باشه

چرا نتونی؟  پس وفتی خوابش برد آروم برو کنارش دراز بکش بدون اینکه بیدار بشه هر وقت بیدار بشه م ...

گفتم تا 12صبر کنم ب بهونه فیلم دیدن میرم پیشش اونوقت ی جوری حرف میزنم دیگه. 

پس خیلی عصبانیش کردی 🤔 به نظرم فعلاً بذار تو غار تنهاییش باشه

اره خیلی ناراحت شد اخرش بهش گفتم برو بیرون نزار دهنم بیشتر وا شه بیشتر حرف بشنوی 😔😔😔😔😔

شوهر من میگه حتی اگه محلت ندادم هم بازم تو بیا 

کلا دوست دارن انگار

شما هم برو بیشتر بچسب اگه عصبی شد دوذ شو دوباره کارتو ادتمه بده مخصوصا موقع خواب خودتو بچپون تو بغلش 

خوششون میاد