2777
2789
عنوان

ب شوهرم برم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 38 پست
پس خیلی عصبانیش کردی 🤔 به نظرم فعلاً بذار تو غار تنهاییش باشه

اخهچدیگه طاقت تنهایی ندارم مردمواین دوروز اینقد گریه کردم

خدایا مرسی ازت بابت همه چی. 😍😍
اره خیلی ناراحت شد اخرش بهش گفتم برو بیرون نزار دهنم بیشتر وا شه بیشتر حرف بشنوی 😔😔😔😔😔

حالا یه کم تحمل کن دیگه خواهر، چاره ای نداری

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر من میگه حتی اگه محلت ندادم هم بازم تو بیا  کلا دوست دارن انگار شما هم برو بیشتر بچسب اگه ...

چیزی نگم بهش. قبلا بحثمون میشد اینکارو میکردم جواب میداد اشتی میشدیم. ولی اینبار خیلی گند زدم

حالا یه کم تحمل کن دیگه خواهر، چاره ای نداری

چمیدونم. امروز خونوادم داشتن میرفتن مشهد شوهرم گفت مام بریم دل و دماغ نداشتم رد کردم

عزیزم بستگی به جنبه ی طرف مقابل داره

اما من جای شما بودم میرفتم میگفتم عزیزم بیا باهم حرف بزنیم مسایل حل بشه حیفه زمان اینجوری بگذره و هم تو ادیت بشی و هم من.بیا تمومش کنیم 

اخهچدیگه طاقت تنهایی ندارم مردمواین دوروز اینقد گریه کردم

آخیییی عزیزم. بابا من میرم از گردنش آویزون میشم میگم دیگه دوسم نداری و یه وقتایی هم عصبانیه میگه نه، من باز ول نمیکنم و ادای افسردگی درمیارم و مظلوم بازی میگم باشه و هیشکی منو دوس نداره و از این چرت و پرتا 😁😁 و آخرشم ختم به خیر میشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
چمیدونم. امروز خونوادم داشتن میرفتن مشهد شوهرم گفت مام بریم دل و دماغ نداشتم رد کردم

وااا خوب بهت پیشنهاد مسافرت داده رد کردی بدتر ناراحتش کردی که 😳😳😳

عزیزم من خیلی تویه موقعیت تو قرار گرفتم خیلییی چون شوهرم یکسره قهر میکنه و خیلی هم بد آشتی میکنه با تجربه ای که من داشتم وقتی عذرخواهی کنم قبول نکنه یعنی فقط باید خودش اروم بشه و بیاد جلو آشتی کنه پس منم به حال خودش رهاش میکنمو معمولی حرف میزنم اونم کم کم یخش آب میشه بیخودی خودتو پیشش کوچیک نکن تو نمیتونی کاری بکنی فقط خودش باید آروم بشه

برم چی بگم کمک کنید خب. فک نکنه منت کشی میخوام برم باز خودشو بیشتر بگیره. بگه چقد پرروئه

بگو عزیزم حق با توئه من حرفم از سر حرص و عصبانیت بود وگرنه خودت میدونی که خیلی دوست دارم

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن