تو افتابه جوش شیرین بریز و اب ولرم +ی سر بتادین .خودتو با اون بشور ی پارچه تمیزم در نظر بگیر خودتو همیشه با اون خشک کن.هردوروز یبار بشورش.من دکترم اینو گف انچام بدم اکی شدم.و ی قرص واژنی
بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین
اگه رابطه نداشتی و عفونتت قارچیه تا میتونی بعد از دستشویی رفتن خودتو با دستمال کاغذی نرم خشک نگه دار خیلی جلوی عفونت و میگیره. اگرم عفونت گرفتی همچنان خشک کن خودتو و با آب سرکه خیلی رقیق بشور، چند روز بعد خوب میشه
برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.
اره قرصش مترونیدازول واژنی بود ..خووردنی شم بهم داده ولی وقتی میخوردم حالت تهوع میگرفدم ناجوووور .
بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین
سرکه قاطی با آب تا رقیق باشه. میتونی آب نمک خیلی خیلی رقیق هم درست کنی و یه بار با آب و سرکه بری دستشویی یه بار با آب و نمک. فقط یادت باشه رقیق باشن و حتما خودتو خشک کنی.
اینا رو من جواب داد
برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.
اره جاییی ک من هستم معدن نمک اطرافمونه خخخ واس همون سنگ نمک مینداختم تو افتابه