2777
2789
عنوان

عفونت

169 بازدید | 26 پست

سلام دوستان برای عفونت چ چیزایی خوبه؟

چ چیزای رعایت کنم؟چ کارایی هس ک انجام بدم؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

تو افتابه جوش شیرین بریز و اب ولرم +ی سر بتادین .خودتو با اون بشور ی پارچه تمیزم در نظر بگیر خودتو همیشه با اون خشک کن.هردوروز یبار بشورش.من دکترم اینو گف انچام بدم اکی شدم.و ی قرص واژنی

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت عه عه. ربطی ب بهداشت نداره واقعا.من خیلی رعایت میکنم حتی تو مسافرت دستشویی عمومی نمیرم.خونه مادرشوهرم دستشویی نمیرفتم تو مهمونیا. وقتی محصل بودم یا دانشگاه اصلا اصلا . نتیجش چی شد،، عفونت گرفتم اونم ادراری با سوزش و تکرر و خونریزی. کلیه درد. 😢😢😢 دلیل اصلیشم کمبود آبه. واینکه همیشه خودتونو خشک نگه دارید  لباس زیراتونو عوض کنید  باااتو خشک  کنید. با سشوار خودتونو خشک کنید.

مجردی یا متاهل؟ عفونت چی عفونت کجا؟

متاهلم ولی دوران عقدم،عفونت آلت تناسلی

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
عفونت عه عه. ربطی ب بهداشت نداره واقعا.من خیلی رعایت میکنم حتی تو مسافرت دستشویی عمومی نمیرم.خونه ما ...

اره منم

خیلی بده

تو افتابه جوش شیرین بریز و اب ولرم +ی سر بتادین .خودتو با اون بشور ی پارچه تمیزم در نظر بگیر خودتو ه ...

واقعا؟

الان کامل خوب شدی

بچه ها آب ونمک هم خوبه؟

متاهلم ولی دوران عقدم،عفونت آلت تناسلی

اگه رابطه نداشتی و عفونتت قارچیه تا میتونی بعد از دستشویی رفتن خودتو با دستمال کاغذی نرم خشک نگه دار خیلی جلوی عفونت و میگیره. اگرم عفونت گرفتی همچنان خشک کن خودتو و با آب سرکه خیلی رقیق بشور، چند روز بعد خوب میشه 

برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.  
اگه رابطه نداشتی و عفونتت قارچیه تا میتونی بعد از دستشویی رفتن خودتو با دستمال کاغذی نرم خشک نگه دار ...

سرکه خالی یا باآب؟

واقعا؟ الان کامل خوب شدی

اره قرصش مترونیدازول واژنی بود ..خووردنی شم بهم داده ولی وقتی میخوردم حالت تهوع میگرفدم ناجوووور .

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
سرکه خالی یا باآب؟

سرکه قاطی با آب تا رقیق باشه. میتونی آب نمک خیلی خیلی رقیق هم درست کنی و یه بار با آب و سرکه بری دستشویی یه بار با آب و نمک. فقط یادت باشه رقیق باشن و حتما خودتو خشک کنی.

اینا رو من جواب داد

برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.  

اصصصصلا دستمال کاغذی استفاده نکن

اره قرصش مترونیدازول واژنی بود ..خووردنی شم بهم داده ولی وقتی میخوردم حالت تهوع میگرفدم ناجوووور .

این قرصو همه میتونن بخورن؟

بچه ها آب ونمک هم خوبه؟

اره جاییی ک من هستم معدن نمک اطرافمونه خخخ واس همون سنگ نمک  مینداختم تو افتابه