2777
2789
چرا مشکل     از لذت هاش با هم حرف بزنین    ماه اخر بیایین از مشکلات بگین  & ...

دقیقا هفته بیست اوج خوشیه من ک الان نمیتونم راه برم نفس بکشم همش خودشو سفت میکنه اذیت میکنه میترسم اوف😐

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا هفته بیست اوج خوشیه من ک الان نمیتونم راه برم نفس بکشم همش خودشو سفت میکنه اذیت میکنه میترسم ا ...

من از درد کشاله  ران  هلاکم   بدترین دردیه که تو کل عمرم چشیدم   حتی خونریزی داخلی هم کردم مثل این ادامه دار و زجر اور نبود 

خدایا شکرت. 
من از درد کشاله  ران  هلاکم   بدترین دردیه که تو کل عمرم چشیدم   حتی خ ...

عزیزم انشالله بزودی بسلامتی دنیا میاد راحت میشی😘

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
من از درد کشاله  ران  هلاکم   بدترین دردیه که تو کل عمرم چشیدم   حتی خ ...

طبیعی هستی یا سزارین؟چندمیته؟من اولی طبیعی.منم درد لگن و کشاله ران دارم ولی احساس میکنم هنوز خیلی باید بیشتر بشه تا زایمان کنم

طبیعی هستی یا سزارین؟چندمیته؟من اولی طبیعی.منم درد لگن و کشاله ران دارم ولی احساس میکنم هنوز خیلی با ...

اولی  طبیعی     اینا درد زایمان نیست   اینا یه مشت درد الکیه   

خدا کنه من امروز فردا زایمان کنم 

خدایا شکرت. 
طبیعی هستی یا سزارین؟چندمیته؟من اولی طبیعی.منم درد لگن و کشاله ران دارم ولی احساس میکنم هنوز خیلی با ...

تخم شوید  فکر کنم و       و سنبلتی  خوبه دم کنی بخوری    و اصلا راه نری   

خدایا شکرت. 
آره مشخصه الکیه اصلا نظم نداره.حوصلم سررفته میخوام زودتر ببینمش

من از درد فقط میخوام زود خلاص شم   واسه نشستن خوابیدن بلند شدن  همش همسرم باید بلندم کنه    وقتی  نیست  نابودم 

خدایا شکرت. 
من از درد فقط میخوام زود خلاص شم   واسه نشستن خوابیدن بلند شدن  همش همسرم باید بلندم ...

خوب از من دردم اونقدرا نیست فقط هروقت کارا خونه رو میکنم لگنم درد میگیره گاهیم زیر دلم و کشاله رانم

خوب از من دردم اونقدرا نیست فقط هروقت کارا خونه رو میکنم لگنم درد میگیره گاهیم زیر دلم و کشاله رانم

من خیلللی درد دارم   هر تکونی میخورم یا جیغ میزنم یا دوازده امام ردیفه 

خدایا شکرت.