2777
2789
عنوان

جراحی دندون

130 بازدید | 22 پست

خانوما کسی دندون عقل رو جراحی کرده؟

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
من چهارتاشو😓😓😓😢

درد داشت؟

خیلی میترسم

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سه شنبه یکیش رو کشیدم

ریشه اش ب استخون فکم جوش خورده

هفته بعد باید برم ریشه اش رو در بیاره

خییییییلی درد دارم😢😢😢😢

برای سلامتی پسر ۸ ساله ام که براش تشخیص لوسمی دادن یک صلوات بفرستید.اگر مایل هستید😔
درد داشت؟ خیلی میترسم

بیشتر اسمش وحشتناکه 

وگرنه بی حسی میزنن نمیفهمی بعدشم درد گوش و فک داری که با مسکن درست میشه و چند روزی نمیتونی غذاهای جامد بخوری باید مایعات بخوری و بستنی عالیه نترس 

امروز قرار بود برم که نشد.

جراحی اسمش ترسناکه.شما دتدونتون چجوریه؟نهفته هست؟یا نیمه نهفته؟

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

امروز یدونه کشیدمِ

جراحی نبود

خیلی خیلی وحشتناک بود

نمیدونم فلسفه ی این دندونای عقل چیه لعنتی ها

امروز قرار بود برم که نشد. جراحی اسمش ترسناکه.شما دتدونتون چجوریه؟نهفته هست؟یا نیمه نهفته؟

یکیش

نهفته

یکیش نیمه

زدن 2 تا از دندونای اصلیمو  خراب کردن

من سه شنبه یکیش رو کشیدم ریشه اش ب استخون فکم جوش خورده هفته بعد باید برم ریشه اش رو در بیاره خیی ...

وای از کجا متوجه شدید جوش خورده؟عکس گرفتید؟

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
بیشتر اسمش وحشتناکه  وگرنه بی حسی میزنن نمیفهمی بعدشم درد گوش و فک داری که با مسکن درست میشه و ...

اره بستنی میخورم

خیلی خوبه

خیلی

😥😥😥😥😭😭😭😭😷😷😷

من سه شنبه یکیش رو کشیدم ریشه اش ب استخون فکم جوش خورده هفته بعد باید برم ریشه اش رو در بیاره خیی ...

ای وااااای😦😦😦😦