2777
2789
عنوان

جراحی دندون

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 22 پست
آره

وااای من عکس دندونام ما ۵سال پیشه هفته پیش یکی از دندون عقل پایین رو کشیدم یکی دیگه دارم شما اینجور گفتید خییلی ترسیدم😦

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه❤

اره من ماه پیش یکی ازدندون عقلاموجراحی کردم اصلا نترس حین کارک هیچی متوجه نمیشی من کلا ده دقیقه بیشترطول نکشید ک تو اتاق بودم بعدشم ک بایدمسکن بخوری سرساعت ولی تاچن روزنمیتونی راحت غذابخوری وبیشترکلافه میشی تا بخای دردبکشی.

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااای من عکس دندونام ما ۵سال پیشه هفته پیش یکی از دندون عقل پایین رو کشیدم یکی دیگه دارم شما اینجور ...

نترس

منم بین چهارتا یکیش اینجور شد

مردم تا کشیدش

بعدش گفت ریشه اش مونده برو هفته بعد بیا

از دندونپزشکی متنفررررررم

برای سلامتی پسر ۸ ساله ام که براش تشخیص لوسمی دادن یک صلوات بفرستید.اگر مایل هستید😔
نترس منم بین چهارتا یکیش اینجور شد مردم تا کشیدش بعدش گفت ریشه اش مونده برو هفته بعد بیا از دندو ...

منم این آخریشه😓

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه❤
بیشتر اسمش وحشتناکه  وگرنه بی حسی میزنن نمیفهمی بعدشم درد گوش و فک داری که با مسکن درست میشه و ...

واقعا اندازه اسمش و حرفای بقیه ترسناک نیست.منو ک انقد ترسونده بودن وقتی رفتم روصندلی نشستم زارزار گریه میکردم😂

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
اره من ماه پیش یکی ازدندون عقلاموجراحی کردم اصلا نترس حین کارک هیچی متوجه نمیشی من کلا ده دقیقه بیشت ...

خداکنه همینطوری باشه

من اصلا دندونام خراب نبودن

از وقتی زایمان کردم داغون شدم😤😤😤😥😥😥😭😭😭😭😤😤😤😤😤😤

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
منم تازه یکیش کشیدم خیلی اذیت شدم

من اولیش اذیت نشدم

ولی امروزیه خیلی جاش بد بود

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷