2777
2789

سلام پسرم چهل وسه روزشه اوایل شبا موقع شیرخوردن گریه میکرد خودشو قرمزمیکرد الان روزاهم همین جوریه گریه میکنه چنگ میزنه اصلا اروم وقرارنداره شیرنمیخوره خواهش میکنم کمکم کنید 

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پسرمنم از نوزادی اینجوری بود وقتی بیداربود اصلا شیرنمیخورد یاموقع خوردن همش جیغ میزد وگریه میکرد باید وقتی خمارمیشد خوابش میومد اونموقع بهش شیر میدادم وقتیم بیدار بود میدوشیدم تو شیشه میدادم بهش میخورد یا راه میرفتم صدای آهنگو وجارو برقی وسشوار وزیاد میکردم تا بخوره... به غذا که افتاد بهتر شد منم چند تادکتر بردم نفهمیدن

دختر منم ۴۲ روزشه اینجوریه داروی کولیک هم مصرف میکنه وقتی بیشترهم شبا اینجوری میشه بخاطر دلدردشونه

وقتی اینجوری میشه اروغشو بگیر راه ببرش تو بغلت ارومش کن بعد دوباره شیر بده و بین شیر دادن هی باید اروغ بگیری یا راه ببری

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
دلش درده 

دارو بهش کولیک اید میدم با شربت گریپ میچر خارجی اینفاکولم امتحان کردم کولیک اید بهتر بود

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
ببرش دکتر کولیت رفلاکس...احتمالش هست متخصص گوارش هم ببر

علایم رفلاکس ب جز شیربیرون کردن دیگه چیه بعضی اوقات خخوابه انگاری ی چیزی میادتو دهنش

دلدرده ببرش دکتر احتمالا کولیک یا رفلاکس داشته باشه بچه منم اینجوری بود دکتر گف تا چهارماهگی یا سه م ...

دارو رفلاکس چیه دکتر خیلی بردم همه میگن نفخ 

علایم رفلاکس ب جز شیربیرون کردن دیگه چیه بعضی اوقات خخوابه انگاری ی چیزی میادتو دهنش

رفلاکس پنهان

ترش کردن

فقط میاد تو گلوش و میسوزه

دقیقا رفلاکسه

متخصص گوارش ببری دارو میده 

اول لبنیات و ادویه و هرچی مشابه هست نخور خودت دیگه حتی بسکوییت نخور چون شیر داره

مرکبات هم نخور فقط و فقط لیمو شیرین

بعدم حتما ببر متخصص گوارش اطفال

رفلاکس پنهان ترش کردن فقط میاد تو گلوش و میسوزه دقیقا رفلاکسه متخصص گوارش ببری دارو میده  ...

اینجا متخصص گوارش اطفال نداره

پدیلاکت بده آب رو آتیشه عاشقش میشی

چندروزی دادم تاثیرنداشت