2777
2789
عنوان

کمک فوری! پای مادرم خشک شده

212 بازدید | 11 پست

راستش مادرم، مشکل ساییدگی غضروف پا داره. که براش دکتر میرفت. الان ظاهرا یک هفته است که مثلا یک شب پاش میگرفت. شب بعد دست چپش ورم کرد. شب بعدش دست چپ خوب شد. دست راست ورم کرد. بعد یه شب خوب بود. الان ظاهرا از دیشب پاهاش قفل شده. نه فقط روی زانو. کلا میگه از زانو تا انگشت پاش قفل کرده. به زحمت با عصا راه میره. دکتر هم تماس میگرم، هیچ کدوم گوشب برنمیدارن. با توجه به اینکه امروز پنجشنبه است و تا 3 روز تعطیل. میترسم بدتر شه. و البته اصلا امکان حرکت هم نداره. فقط با عصا به زور تا دستشویی میره. کسی هست تجربه ای داشته باشه. یا بدونید قرصی چیزی هست که بهترش کنه. 

مادرم 75 سالشه. دیابت و تیروئید و فشار هم داره. نمیشه هر چیزی هم بهش داد مصرف کنه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

این هم بگم دیسک کمرش مشکل داره. نمیدونم میتونه علامت چیز بدی باشه؟ ببریمش بیمارستان. باز هم به توجه به تعطیلی شاید دکتری نباشه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم چربش کنی خوب باشه،با روغن زیتون یا روغن سیاهدانه

مطمئنی؟

عزیزم مامان روماتیسم داره تمام این حالت هارومن که 10سالروماتیسم دارم داره ببرید بایه آزمایش معلوم میشه ودکتر روماتولوژی ببریداول دکتر داخلی وبعداز جواب آزمایش اگه خدا نکرده مثبت بود اونوقت روماتولوژی

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
عزیزم تازگیا لبنیات محلی مصرف نکردن؟

چه ربطی داره؟ مگه بیماری خاصی افتاده؟

عزیزم مامان روماتیسم داره تمام این حالت هارومن که 10سالروماتیسم دارم داره ببرید بایه آزمایش معلوم می ...

البته حدس میزدم. دکتر روماتولوژی بردم. ولی فقط گفت آرتروزه. و دیگه روماتیسم رو چک نکرد. منم گفتم نظر دکتره. (البته این مال چند ماه پیشه). چون ساییدگی غضروف پا داره. دیگه به خودش زحمت بررسی نداد. الان متخصص داخلی باید تشخیص بده؟؟

پدرم یه مدت چند ماه مدام کمرش دستش کتفش پاش به ترتیب یه قسمت بدنش میگرفت و نمیتونست حرکتش بده چند ماه کلی مسکن و شل کننده عضلات مصرف کرد تا اخرش یه دکتر براش ازمایش تب مالت نوشت و مشخص شد تب مالت داره . خیلی طفلکی اذیت شد. یک سال دستش بند بود

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم
البته حدس میزدم. دکتر روماتولوژی بردم. ولی فقط گفت آرتروزه. و دیگه روماتیسم رو چک نکرد. منم گفتم نظر ...

بله با یه آزمایش ساده میشه تشخیص داد آرترز اینطور حمله نمیکنه فقط روماتیسم لعنتیه که حمله شدید به مفاصل میکنه

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین