2777
2789
عنوان

راه رفتن کودک

245 بازدید | 33 پست

سلام ،خانوما دخترم یه سالشه،دوماهه که همه جارو میگیره و راه میره، مبل دیوار ولی خودش تنها نمیتونه راه بره، جدیدا سرپا میزارمش یه دقیقه وامیسته بعد میفته اما نمیتونه قدم برداره، بنظرتون تا عید راه میفته؟بچه های شما چجوری بودن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای پسرم کفش خریدم از ناونجایی که صدا میدن تشویقش کردم برای راه رفتن باورتون  نمیشه روز اول ...

اینم یه عالمه کفش داره،ولی یه سوال اول نباید خودشون از حالت نشسته بتونن تنها سرپا واستن؟

واقعا نمیشه بگی تا عید راه می افته یا نه 

البته احتمالش زیاده

یه خورده بستگی به ذات بچه داره

مثلا پسر اول من یک سالگی راه افتاد ها ولی از نظر ژنتیک نباید راه می افتاد خودش خیلی میخواست راه بره به خاطر همین همش زمین میخورد

دومی از نظر ژنتیک به نظر من باید قبل 11 ماهگی راه می افتاد ولی اصلا عجله نداشت و 11 و نیم ماهگی راه رفت

بعضی بچه ها بیشتر مراقب هستن و تا مطمین نباشن میتونن اقدام به تنها راه رفتن نمیکنن

که البته خیی هم خوبه

واقعا نمیشه بگی تا عید راه می افته یا نه  البته احتمالش زیاده یه خورده بستگی به ذات بچه داره ...

دختر منم یه هفتس خیلی میفته هی دستش و ول میکنه میفته،اول نباید سرپا شدن رو یاد بگیرن؟بدون اینکه جایی رو بگیره سرپا شه؟

اینم یه عالمه کفش داره،ولی یه سوال اول نباید خودشون از حالت نشسته بتونن تنها سرپا واستن؟

همین میگم ذات بچه اس دیگه

پسر اول من نمیتونست اصلا دست به مبل می ایستاد میدوید(راه نمیرفت ها) تا مبل بعدی!

ولی دومی قشنگ از حالت نشسته سرپا ایستاد

بچه ها فرق دارن