2777
2789
عنوان

مانتو عید

1224 بازدید | 65 پست

دیشب از پشت ویترین مغازه بلاخره اون مانتویی که به دلم بشینه کاملا تو این چند سال دیدم خیلی شیکو خوشگل بود قیمت کردم 668😐

چکار کنم از فکرش بیام بیرون دیگه مانتوی دیگه ای به دلم نمیشینه😁😁😁

به این فکر کن که بعد عید حراج میزنن میری میخری😂😣

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂 وای خیلی گرونه 

من تازگیا اول به قیمت نگاه میکنم بعد میزارم ب دلم‌بشینه لباس یا کیف یا کفش 😂😂😂😂

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
جدی؟ واقعا هرکاری میکنم دلم نمیاد 700 تومن پول یه دست مانتو بدم😕

شوخی کردم چ خبره .منم دیروز پرسیدم ۲۸۰ اصن تن خورشم قشنگ نبود

با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉😆😉
😂😂 وای خیلی گرونه  من تازگیا اول به قیمت نگاه میکنم بعد میزارم ب دلم‌بشینه لباس یا کیف یا کف ...

من فکردم تا 250 باشه میخرم رفتم قیمتشو گفت سرمو انداختم پایین اومدم بیرون خخخ