selene مدیر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 38970 عنوان مانتو عید | مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 65 پست دیشب از پشت ویترین مغازه بلاخره اون مانتویی که به دلم بشینه کاملا تو این چند سال دیدم خیلی شیکو خوشگل بود قیمت کردم 668😐چکار کنم از فکرش بیام بیرون دیگه مانتوی دیگه ای به دلم نمیشینه😁😁😁 1397/11/18 | 09:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهلیا عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 26532 واسه ۱۵ماهه میشه برگ سنا بدم؟ دخترمم ۳سال و نیمه هست یبوست داره واسه اونم میشه بدم؟ آره من بردم دخترمو عطاری حتی به نوزادم میشه داد خیلی خوبه یه ق مرباخوری دم کن تو یه استکان آب بده بهش بخوره. روغن زیتون و کره هم که عالیه.مقعدشون چرب کن مدام خوبه براشون.
narges6819 عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 1480 آره من بردم دخترمو عطاری حتی به نوزادم میشه داد خیلی خوبه یه ق مرباخوری دم کن تو یه استکان آب بده به ... خدا کنه خوب شه. خیلی سخت پی پی میکنه درد میکشه دلم کباب میشه براش چند روز یه بار. "السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد میدانست اولینها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمیدانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسین❤خواهد شد. سیاوش رودکلی
ماهلیا عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 26532 خدا کنه خوب شه. خیلی سخت پی پی میکنه درد میکشه دلم کباب میشه براش چند روز یه بار. خوب میشه خیالت راحت.شربت انجیر هم بهش بده تو عطاری هست.شربت۴شیره هم بهش بدی روون میکنه.
narges6819 عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 1480 خوب میشه خیالت راحت.شربت انجیر هم بهش بده تو عطاری هست.شربت۴شیره هم بهش بدی روون میکنه. خدا کنه. شربت ۴شیره مزش چیه؟ "السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد میدانست اولینها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمیدانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسین❤خواهد شد. سیاوش رودکلی
ماهلیا عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 26532 خدا کنه. شربت ۴شیره مزش چیه؟ خوشمزس شیرینه شیره انگور خرما توت انجیر هست خیلی هم مقویه
narges6819 عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 1480 خوشمزس شیرینه شیره انگور خرما توت انجیر هست خیلی هم مقویه بازم ممنون. "السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد میدانست اولینها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمیدانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسین❤خواهد شد. سیاوش رودکلی