2777
2789
عنوان

🇰🇷💜سریال کره ایی💜🇰🇷

1485 بازدید | 89 پست

سلام به همگی دوستان  

دوستان کیپاپر و دوستداران سریال کره ایی بیاید دور هم جمع شیم 💞💞💞

چه سریال هایی نگاه کردین؟🍿📺

ژانر مورد علاقه تون چیه؟🎭🎎

من خودم اعتیاد شدید دارم و 10سال که دارم نگاه میکنم😀🇰🇷📺🍿

تو زیبایی رو دیدم،دوجهان یا دبلیو،پسران برتر از گل،شوالیه گل ،ماه سرخ 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاستا

روزگار شاهزاده

دونگیی و یانگوم

فقط اینا رو دوست داشتم.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

ماه سرخ داغونم کرد😢😢 اینقدر گریه کردم واسه دختره

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

پسران برتر از گل.سلیقه شخصی.وارثان .تو زیبایی .سرنوشت .تقدیم ب تو ک زیبایی .و....

ژانر مورد علاقه امم لی مین هوووووووو

آرام باش .هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد !ما رفته ایم.....و الان تاریخ 1497 است ......(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)
پسران برتر از گل.سلیقه شخصی.وارثان .تو زیبایی .سرنوشت .تقدیم ب تو ک زیبایی .و.... ژانر مورد علاقه ا ...

البته تلوزیونم هر چییییی کره ایی نشون داده نگا کردم😆

آرام باش .هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد !ما رفته ایم.....و الان تاریخ 1497 است ......(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)

از بین همه فیلما فقط خنده در واکیتاکی 

من سه چهار قسمت دیدم واقعا بنظرم جالب نیومد دیگه ندیدم نمیدونم چرااینقد ازش تعریف میکنن

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
همه خوب هستن چه ژانری دوست دارید چی پیشنهاد میکنید؟

من عاااااشق مثلث عشقیم😍😍😍 هرمی شو هم دوست دارم،اگه همچین فیلمی سراغ دارین معرفی کنین مرسی❤❤