2777
2789
عنوان

🇰🇷💜سریال کره ایی💜🇰🇷

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 89 پست
سلام من سریال های غربی رو خیلی محدود دوست دارم سریال کره ایی چی دیدی؟

خیلی زیاد

ملکه برفی 

عشق تابستاتی

وارثان

من یک زنم

اف ۴

توزیباتری

هزارن بوسه

اولین بوس

اسماشون انقدرنزدیکه همه  قاطی میکنم

...یادم نمیادخیلی زیاددیدم

خدایاپسرموواسه من حفظ کن وانقدربهم عمربده ک دومادش کنم .عشق مامانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه خوب هستن چه ژانری دوست دارید چی پیشنهاد میکنید؟

من ماه گوگوریو قلب سرخ رو پیشنهاد میکنم،فوق العادس ،شوالیه گل هم عاااالیه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

شمارچی شهر 

دبلیو دوجهان

تو زیبایی

وارثان

ایمان

افسانه خورشید و ماه

پینوکیو

گابلین😍

زن قدرتمند دوبونگ سون

و خیییییلی فیلمای دیگه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

به من دروغ بگو، روزگار شهزاده،تو کی هستی، بوسه شیطنت آمیز و ۴ اف (چهارتا پسر بودن که باهم دوست بودن)، سامسون ، چند تای دیگم دیدم متاسفانه اسماشون یادم نمیاد

ژانر مورد علاقمم عاشقانس😍

پسران فراتر ازگل،وارثان،افسانه دریای ابی،تولدیک زیبا،هییلر،عشق بی پروا،وقتی توخواب بودی،بوسه شیطنت امیز،باران عاشقی،به زیباییه تو

اینارو دیدم ازهمه بیشترم افسانه دریای ابی و دوسداشتم

واقعا پایان غم انگیزی داشت حالا میخوان قسمت دوم رو بسازن

خیلی وقته میگفتن ولی خبری نبود،قطعیه؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

من تیزرشو دیدم نمیدونم حالا نهایی میشه یا نه

ایشالا بشه،داستانش کشش فصل دومو داره