2777
2789

من خودم سلطاااان سوتی ام....

یه سری با اولین خواستگارم قرار داشتم اولین خواستگارم بود و اولین قرارم بود همسایمونم بود..انقد هول شده بودم دکمه های مانتومو از بالا اشتباه بسته بودم و از پایین یکی اضافه اومده بود...اومدم خونه فهمیدم انقد حرص خوردم😧😧

یه سریم تقریبا ۱۲ سالم بود دوچرخه سواری میکردم داشتم میرفتم دیدم جلوی یه مغازه چندتا پسر نشستن جو گیر شدن یه دسته رفتم خوردم به دست انداز افتادم زمین دوچرخم تیکه تیکه شد انقد ضایع شدم یکی از پسرا اومد کمکم اون تنه ی دوچرخم و فرمونشو گرفت منم لاستیکشو گرفتم منو رسوند خونمون😆😆😆😆هنورم خجالت میکشم از جلوی اون مغازه رد بشم😧

شمام بگین😆😆

فجیه😅 معلومه خدای سوتی هستی

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

😐😐😐

حسش نیست

اگر شیعیانم را زیر و رو کنم، جز ادعا چیزی دیگری ندارند و اگر آنان را آزمایش کنم سر از ارتداد درآورند و اگر ایشان را تصفیه نمایم از هزار نفر جز یک نفر خالص و بی غش نباشد و اگر غربالشان کنم با من جز خواص و نزدیکانم نمانند ، فراوانند افرادی که برپشتی ها تکیه می زنند و می گویند: ما شیعه علی علیه السلام هستیم!!! شیعه علی علیه السلام کسی است که کردارش گواه رفتارش باشد.امام موسی کاظم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اولین خاستگارم بلد نبودم رفتم تو اتاق باهاش حرف بزنم در واقع هول شدم گفتم بسم الله الرحمن الرحیم  فلان فلانی هستم سنمم اینقدره😑

بگو اخه مگه میخای سرود بخونی قران بخونی 

بعدشم رفته بود کلی پشت سرم مسخرم کرده بود بیشعور😣

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹

داشتم یه مطلبی رو برای قوم شوهر میخوندم

به تب شدید گفتم شب تدید کلی خندیدیم

پدر شوهرمم به کبد چرب گفت چبد کرب

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

وقتی با همسرم دوست بودیم یبار بیرون حسابی خوش تیپ کرده بودم ک دیدم دوست صمیمی همسرم با جمعی از دوستاش از روبرو دارن میان منم خاستم یجوری خودمو بگیرم ک با کلاس جلوه بده😆 بعد درست وقتی ک رسیدم مقابلشون پام پیچ خورد با کله افتادم جلو پاشون😂😂😂

😍چشمانت نزول آیـہ باران است حضرت یـــار😘