2777
2789
چرا یه کوچولو دارم 😂😭😭قبلا نداشتم بعد زایمانم مونده  سعی دارم غذاهای برنجی رو به حداقل برسو ...

😄

سعی کن شبا کمتر کنی برنجو

یه لیست از غذاهای نونی بنویس و گاهی درست کن و کم کم به صفر برسونش

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...
چه حوصله داری خوب یادش بده چرا نمیخوره؟

نمیدونم والا اصلا انواع سالاد هارو دوس نداره 😐مامانش 

اینجوری لوسش کرده دیگع اکثر غذاهای نونی روهم دوس نداره فقط همیشه باید پلو داشته باشیم 😐😩

فعلا امضا ندارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😄 سعی کن شبا کمتر کنی برنجو یه لیست از غذاهای نونی بنویس و گاهی درست کن و کم کم به صفر برسونش

اره واسه خودم باید اینکارو بکنم چون همسرم عذا های 

نونی دوست نداره همیشه انتظار داره برنج بخوره از یه طرف هم دو نوع غذا درست کردن سخته واسم 

فعلا امضا ندارم 
نمیدونم والا اصلا انواع سالاد هارو دوس نداره 😐مامانش  اینجوری لوسش کرده دیگع اکثر غذاهای نونی ...

من همسرم فقط بادمجون نمیخوره که دخترمم نمیخوره رو اعصاب چون من خودم عشق بادمجونم هر وقت درست کنم باید واسه اونا چیز دیگه درست کنم خیلی سخته

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
مملکت امنی داریم عزیزم. شبا با خیال راحت سر بزارین رو بالشت

عجب، در پارکینگ چ جوری باز شده؟ چ جوری روشن کرده؟ چ وضعی ب خدا، میتونم بفهمم چقد بد میتونه باشه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
منم شوهرم شب نمیاد خونه،موندم واسه خودمو دخترمـچی درست کنم 

غذا سفارش بده😊حاش ببر پیتزایی جوجه ایی کوبیده ایی😋

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
عجب، در پارکینگ چ جوری باز شده؟ چ جوری روشن کرده؟ چ وضعی ب خدا، میتونم بفهمم چقد بد میتونه باشه

اصلا نمیدونم چجوری اومده تو خونه. ما دزدگیر داریم. لبه تمام دیوارا حفاظ هست. چجوری در ماشین رو بدون سر و صدا باز کرده. اخه وقتی در ماشین باز شده خودش شروع میکنه با اژیر کشیدن. نه اینکه براش دزدگیر گذاشته باشیما، سیستم خودش اینجوریه.شوهرم میگه الهی شکر که کاری با خونه نداشتن وگرنه معلوم نبود الان زنده بودیم یا نه. کسی که انقدر راحت سیستم ضد سرقت ماشین رو دور میزنه، در پارکینگ رو باز میکنه، پس خیلی راحتتر هم میتونه بیاد تو خونه

آره بخدا دخترم گیر داده ماکالی لی میخوام خخخ بزیون خودش گفتم 

به جا منم بخور