2777
2789
ماشینم رو از توی خونه دزدیدن. میشه دعا کنی پیداش بکنن

ان شاالله پیدا بشه خوشحال بشی🙏واقعا حس بدیه یک چیز ادم گم بشه 

کدوم شهری؟

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
ای بابا پس اونو بزار کنار واسه فردات یه چیز درس کن باهم بخورید

نه من نمیخوام شام برنج بخورم همونو خودم و دخترم میخوریم واسه شوهرمم از ناهار برنج مونده خورشت میذارم میخوره 

فعلا امضا ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماها معمولا همسرامون ناهار نیستن واسه همین مجبوریم واسه شام برنج بزاریم که سیر بشن . مثلا همسر من ام ...

بعد نهار نیست تو محل کاری یا جایی برنج نمیخورن نهار؟

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
ماها معمولا همسرامون ناهار نیستن واسه همین مجبوریم واسه شام برنج بزاریم که سیر بشن . مثلا همسر من ام ...

حب نهار مگه نمیبرن یا همون سرکار نمیخورن؟ ما هم جفتمون نهار خونه نیستیم ولی با خودمون میبریم، شام دیگه برنج نمی خوریم 

شکم نداری؟😅😅اخه برنج شکمو بزرگ میکنه؟

چرا یه کوچولو دارم 😂😭😭قبلا نداشتم بعد زایمانم مونده 

سعی دارم غذاهای برنجی رو به حداقل برسونم واسه خودم بزنم تو کار عدسی واینا😅😅

فعلا امضا ندارم 
سالاد الویه از ناهار مونده 😩😩 ولی مطمئنم شوهرم نمیخوره واسه اون باید یه چیز دیگه درست کنم 😐

چه حوصله داری خوب یادش بده چرا نمیخوره؟

نه عزیزم پمپ بنزین کار میکنه نمیتونه جایگاه رو ترک کنه یا هیچی نمیخورن یا غذا فست فودی مثل ساندویچ&n ...

اها😊

حب نهار مگه نمیبرن یا همون سرکار نمیخورن؟ ما هم جفتمون نهار خونه نیستیم ولی با خودمون میبریم، شام دی ...

من همسرم پمپ بنزینه نمیتونه جایگاهش رو ترک کنه چون پولش رو میبرن جاها هم واسه گرم کردن غذا ندارن که واسه همین یا چیزی نمیخورن یا ساندویچ اینا .