2777
2789
عنوان

بی بی چک 2

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 74 پست
میشه مال منم ببینی؟

هاله داره ولی ممکن بعد خشک شدن نوار پشتش باشه بعد صفحه خیلی سفیده بی بی چک مثبت تجمع رنگ دار چون  زود میزنی یه جا جمع نمیشه و اکثرا زرد رنگ میشه .کی زدی ؟ چقدر طول کشید هاله انداخت ؟

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
داستش من چیزی نمیبینم عزیزم.کی موعدته؟

۲۵ روز عقب انداختم تو این ۲۵ روز علایم تخمک گذاری داشتم اقدام کردم از دیروز سرگیجه دل ضعفه دارم درد تخمدان هم دارم میزنه ب پام 

دیگه نمیخوامش 👶خسته شدم از بس خواستم و اون نخواست  ‌ . خدا  جون ممنون امانتی ات پیش خودت 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هاله داره ولی ممکن بعد خشک شدن نوار پشتش باشه بعد صفحه خیلی سفیده بی بی چک مثبت تجمع رنگ دار چون &nb ...

ببخشید تجمع رنگ دار و ... متوجه نشدم 

راستش من ۲۵ روز عقب انداختم  و تو این ۲۵ روز علائم تخمک گذاری داشتم و اقدام کردم تقریبا ۸ روز میگذره سرگیحه و دل ضعفه دارم درد تخمدان چپ هم دارم میزنه به پام نمیدونم دیگه چیه  

ممکنه باردار باشم؟؟؟

دیگه نمیخوامش 👶خسته شدم از بس خواستم و اون نخواست  ‌ . خدا  جون ممنون امانتی ات پیش خودت 😔
هاله داره ولی ممکن بعد خشک شدن نوار پشتش باشه بعد صفحه خیلی سفیده بی بی چک مثبت تجمع رنگ دار چون &nb ...

همون لحظه شد هاله انداخت  . ظهر زدم

۲۵ روز عقب انداختم تو این ۲۵ روز علایم تخمک گذاری داشتم اقدام کردم از دیروز سرگیجه دل ضعفه دارم درد ...

شما دیگه فک کنم از وقت آزمایشت رد هم شده.آزمایش ندادی؟

آخر همه چی خوشه اگه خوش نیست پس آخرش نیست...
ببخشید تجمع رنگ دار و ... متوجه نشدم  راستش من ۲۵ روز عقب انداختم  و تو این ۲۵ روز علائم ...

اگه بی بی چک استاترو دقت کنی صفحه کامل سفید نیست میل به زردی میزنه .صبر کن نزدیک موعودت دوباره بزن انشالله مثبته .اگه ۲۵ روز عقب انداختیو پریود نشدی و اقدام کردی که امکانش کمه که باردار باشی ... اگه پریود شدی و از اقدامت ۸ روز گذشته خیلی زود زدی حداقل  ۱۰ تا ۱۲ روز بعد لقاح ممکنه بی بی هاله بندازه .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
شما دیگه فک کنم از وقت آزمایشت رد هم شده.آزمایش ندادی؟

ن من ب موعدم کار ندارم من از دادم روز موعد منفی شد . میگم تو این مدت تاخیر علایم تخمکگذاری داشتم و اقدام کردم  ۸ روز از اقدامم گذشتع

ببخشید تجمع رنگ دار و ... متوجه نشدم  راستش من ۲۵ روز عقب انداختم  و تو این ۲۵ روز علائم ...

اها اگه تو این 25 روز تخمک گذاری داشتی که پس احتمالش هست منم پاهام درد میکنه نفخ و دل درد هم دارم .کلا انگار دارم پریود میشم

آخر همه چی خوشه اگه خوش نیست پس آخرش نیست...
اها اگه تو این 25 روز تخمک گذاری داشتی که پس احتمالش هست منم پاهام درد میکنه نفخ و دل درد هم دارم .ک ...

منم . سرگیجه ام دارم نمیدونم از چیخ

انشالله که مثبته .باز هم نزدیک پری بزن .از این مدلی زیاد داشتم .

ینی میگین زیاد داشتید که مثبت بود یا منفی؟؟