2777
2789
عنوان

بی بی چک 2

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی  سرگیجه و معده درد دل ضعفه بعد غذا خوردن نشونه چیه ؟؟؟ شدید سرم گیج میره از دیروز

تو بارداری مال تغییرات هورمونیه .تو سه ماهه اول بیشتره چون بدن به هورمون به اون شدت عادت نداره این علایم بروز میکنه تو سه ماهه دوم بهتر میشی و تو سه ماهه دوم بهتر میشی و تو سه ماهه سوم بیشتر به خاطر فشار به ارگانها دوباره اوج میگیره 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌

بله خانومی انگارمثبته برای اینکه مطمعن بشی باادراراول صبحت یه بی بی بزن جوابوبگومنتظرم

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگلی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیست❤.  زندگیم ( همسرم+نی نی تودلم👪)
بله خانومی انگارمثبته برای اینکه مطمعن بشی باادراراول صبحت یه بی بی بزن جوابوبگومنتظرم

باشه عزیزم ممنون🌸چشم حتما

آخر همه چی خوشه اگه خوش نیست پس آخرش نیست...
تو بارداری مال تغییرات هورمونیه .تو سه ماهه اول بیشتره چون بدن به هورمون به اون شدت عادت نداره این ع ...

آخه باردار نیستم باز بی بی زدم منفی شد میخوام داروهام مصرف کنم منتظر پریود نمیشم. فکر کنم همش تلقین و توهم بی خیال خسته شدم اه 😭😭😭 

مثبت کاذب کاذب هاله کاذب همش کاذب 

دیگه نمیخوامش 👶خسته شدم از بس خواستم و اون نخواست  ‌ . خدا  جون ممنون امانتی ات پیش خودت 😔
آخه باردار نیستم باز بی بی زدم منفی شد میخوام داروهام مصرف کنم منتظر پریود نمیشم. فکر کنم همش تلقین ...

عزیزم من خیلی اینجوری میشدم هاله کاذب زیاد میدیدم دیگه بهش عادت کرده بودم بعدها دکترم گفت شاید لقاح صورت میگیره ولی بیکیفیته و همون اوایل سقط میشه گفت خودتو تیویت کن بعد اقدام کن .آخرین بارداریم که الانه به نصیحتش گوش دادم و خدارو شکر الان دوقلو باردارم و محتاج دعا .انشالله شما هم زودی به نتیجه میرسین .یه تاپیک به اسم اقدام برای بارداری زدم یه سر بزن بر اساس اون برنامه خودمو و همسرمو چهار ماه تقویت کردم

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
کاش زودتر صبح بشه دوباره امتحان کنم.ممنون عزیزم خدا کنه مثبت باشه🌸

استارتر نرفتی ازمایش

ماله منم هاله ش همینقدر بود سشنبه

فردا دوباره میخوام بزنم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
استارتر نرفتی ازمایش ماله منم هاله ش همینقدر بود سشنبه فردا دوباره میخوام بزنم

نه امروز دوباره زدم بازم هاله داشت ولی زیر ده دقیقه خیلی پر رنگ تر شد

آخر همه چی خوشه اگه خوش نیست پس آخرش نیست...
نه امروز دوباره زدم بازم هاله داشت ولی زیر ده دقیقه خیلی پر رنگ تر شد

مبارک باشه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
عزیزم من خیلی اینجوری میشدم هاله کاذب زیاد میدیدم دیگه بهش عادت کرده بودم بعدها دکترم گفت شاید لقاح ...

عزیزم اینم ببین صبح زدم  هاله داره

دیگه نمیخوامش 👶خسته شدم از بس خواستم و اون نخواست  ‌ . خدا  جون ممنون امانتی ات پیش خودت 😔