2777
2789

واسه یه پسر که ریاضیش خوب هستم آینده نداره

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین الان فقط رشته های علوم انسانی...

یا مدیریتو اقتصاد و حسابداری ان که تو هر استخدامی ای میخوانش 

یا وکالت و حقوق و ایناس که اگه بخواد میتونه قاضی بشه از هفت دولت آزاده با حقوق فوق العاده بالا

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
ببین خیلی سخته ها !! میتونه ؟؟ مگر اینکه آزادی جایی بره

خیلی ام سخت نیس!بچه تنبل کلاسمون قبول شد دانشگاه دولتی شهر خودمون.ده ترمه تموم کرد.ارشدشم آزاد گرفت.دکتراشم دوباره تو همین دانشگاه خودمون داره میگیره...

خیلی ام سخت نیس!بچه تنبل کلاسمون قبول شد دانشگاه دولتی شهر خودمون.ده ترمه تموم کرد.ارشدشم آزاد گرفت. ...

خوب کجا خونده ؟دیگه امیرکبیر و شریف که ۱۰ ترمه که خوبه ۲۰ ترمه هم نمیتونست ، جای خوب بخوای بخونی خیلی سخته 

من شوهرم مهندس مکانیک گفت دانش اموزی اصلا اهل درس نبودم تا مسافرکشی...گفتم فایده نداره چسبیدم ب درس  و از دانشگا فارغ التحصیل شد تو شرکت نفت بودش تا چن ماه پیش ولی همین چن سالم برا زندگیش خیلی خوب بود و واقعا موقعیت شرکت بهم خورد وگرنه سمت شوهرم خوب بود 

فقط در کنارش تا میتونسته دیپلم فنی گرفت از فنی حرفه ای یعنی فقط تئوری ب درد نمیخوره باید تن ب کار بده ک بتونه پیشرفت کنه شرکتم بره باید کار کنه زبان باید خیلی تقویت بشه در کنار ددس پیش مکانیک ...بره

خوب کجا خونده ؟دیگه امیرکبیر و شریف که ۱۰ ترمه که خوبه ۲۰ ترمه هم نمیتونست ، جای خوب بخوای بخونی خیل ...

استارتر نگف با ریاضی ضعیف میخواد شریفو امیرکبیر بیاره،گف؟!

غیر امیرکبیر و شریف دانشگاهای دولتی دیگه ای هم تو این کشور هست