2777
2789
الان چکار میکنه؟؟

همچنان داره دکترا میخونه، کار خاصی نمی کنه.البته تو دوران فوقش تو یه شرکت مشغول بکار شد و بعدش اومد بیرون

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آشنای حسابدار داری؟ از درامدش خبر داری؟

آشنای دور آره.اولا که خودم چون دنبال کار بودم آزمونای استخدامیو چک میکردم خیلی حسابدار و مدیریتو میخوان. طبق گفته خود بچه های علوم انسانی مدیریت از حسابداری دروسش راحتتره.

یکی از دخترای فامیلمان حسابداری خوند و حتی توی میدون تره بار یکی استخدامش کرده کارای حسابداریشو انجام بده.حقوقشم میگف خوبه.برادر همین خانوم حسابداری خونده بود استخدامی بانک شرکت کرد کارمند بانک شد(اینا بچه تنبلای فامیلمون بودن  بخدا)

آبجی دوستمم حسابداری خونده بود کارمند پست بانک شد

اما رشته های فقه و حقوق:همسرم کارمند دادگستریه.اگه حقوق رو برای قاضی شدن بخونه و به ثمر برسونه حقوقی بین ۵ تا ۱۶_۱۷ تومن در ماه بهش میدن.و قانونا شرایطی خواهد داشت که پلیس هم نمیتونه بهش گیر بده.ولی خب امام علی میگه از هر چهار قاضی سه تا شون میرن جهنم...ینی اینقد کار مهمیه که ممکنه اون دنیاتو بخاطرش ببازی

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

سلام. مهندسی مکانیک رشته خیلی خوب و جذابیه. البه برای کسایی که به فیزیک علاقه دارن و ریاضی شون هم خوبه. اگر به فیزیک علاقه دارید مهندسی مکانیک رو انتخاب کنید. پاس کردن درسهاشم کار راحتی نیست باید براش زمان بذارید. اگر در دانشگاه خوب قبول شید استادا واقعا سخت گیر هستن. درس هاش هم بلد بودن ریاضی رو میخواد و باید تحلیل هم یاد بگیرید. در هر صورت باید علاقه داشته باشید. اگر با علاقه انتخاب کنید و رو خودتون کار کنید و نرم افزارها رو خوب یاد بگیرید می تونید کار خوب برای خودتون پیدا کنید. در مقاله https://sirvanmohamadi.com/article/mechanical-engineering-job-opportunities/ هم در رابطه با بازارکار و فرصت های شغلی مهندسی مکانیک توضیح داده شده است. تو هر کاری و تو هر رشته ای افراد بیکار وجود دارن و افرادی هم هستن که درآمد بالایی دارن. اگر با علاقه مهندسی مکانیک رو انتخاب کنید می تونید جزو دسته دوم باشید.

من حقیقت میخام رشته مکانیک بخونم برا کارشناسی ولی برا ارشد هوا فضا بخونم . خدایی هوا فضا خیلی رشته خوبیه همش به مکانیک ربط داره . ولی میدونم بعد از تحصیلم بیکار میام بیرون 😞این وضعیت کشورو ببین . اگه میخای ثروت کسب کنی باید از علاقه ات بگذری😔