2777
2789
عنوان

خانمای عقدی😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 111 پست
آخی عزیزم😊😊😚😚خوبه نمیری بمونی من زنداییم عین شماراهش دوربود میومد ۲ماه میموند

خونه ی مادرشوهرش؟! دوماه؟ به منم اونجا خیلی خوش میگذره ولی بی شوهرم نمیرم بیشتر از ده روزم نمیمونیم

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
خداوند به تمام زوجای عقدی صبر جزیل عطا بفرماید(بگو آمین) بدترین دورانه. من ۶ ماه پیش عروسی کردم یه ...

وای اره خیلی بده منم دوساله عقدم...منم شب میرم واسه شام ساعت ۱۱اینا میام خونمون تواین دوسال یه شبم نخوابیدم خونشون اونم هفته ای یکبارمیادشام...خیلی سخته دوران عقد

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منو هر وقت دعوت كنن ك معمولا ميشه هفته اي ي بار. ميرم بعد شام ميام

منم همون شام میرم بعدشام میام هفته ای یبارمیرم ولی شوهرم اصرارداره زود زودبرم که خوشم نمیاد

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
نه اوناکه دعوت نکردن فقط شوهرم گفته بیا اخه خواهرش ییافه میگیره ناراحت میشم

دیگه هرکی یه اخلاقی داره منم داداشم شوهرموتحویل نمیگیره کلااخلاقش همینجوریه ولی شوهرم یک کلام تاحالاشکایتی نکرده،خودتون دوتاباهم خوب باشین وخوش بگذرونین توچیکاربه خواهرش داری خیلی معمولی باش باهاش نه زیادصمیمی شو نه خودتوبگیرکاملامعمولی

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، درمورد تنبلی تخمدان سوالی داشتی بپرس،خوشحال میشم بتونم کمکت کنم 🌱🌻

منم همون شام میرم بعدشام میام هفته ای یبارمیرم ولی شوهرم اصرارداره زود زودبرم که خوشم نمیاد

من هميشه شوهرم خونمونه هفته اي يبار ميريم اونجا دوباره شبش با من مياد😅😝

سايه ات كم نشود از سر ما حضرت يار     
خونه ی مادرشوهرش؟! دوماه؟ به منم اونجا خیلی خوش میگذره ولی بی شوهرم نمیرم بیشتر از ده روزم نمیمونیم

اره البته دخترعمه پسردایین ...من دوران عقدومیگماعزیزم  داییمم پیشش بوددیگه😄

دیگه هرکی یه اخلاقی داره منم داداشم شوهرموتحویل نمیگیره کلااخلاقش همینجوریه ولی شوهرم یک کلام تاحالا ...

باشه عزیزم...😊😊

من هميشه شوهرم خونمونه هفته اي يبار ميريم اونجا دوباره شبش با من مياد😅😝

😂😂😂😂😂😂😂

اره البته دخترعمه پسردایین ...من دوران عقدومیگماعزیزم  داییمم پیشش بوددیگه😄

دوران عقد که بدتره بری بمونی خونشون! کم برو و سعی کن شبا نمونی!

منم خونه ی خالمه

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

در هفته ۴ روزش باهم بودیم. من میرفتم خونشون. اصلا هم مشکلی پیش نیومد‌.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
منم همینطور 😁😁 تو ام محل نذار بهش 😜  به عشق شوهرت برو برات مهم نباشه

باشه😃😃😃😃پس پاشم برم ارایشگاه😂😂😂😂

دوران عقد که بدتره بری بمونی خونشون! کم برو و سعی کن شبا نمونی!  منم خونه ی خالمه

نه من که تواین دوسال یه شبم نموندم خونشون همسایه ایم ما

در هفته ۴ روزش باهم بودیم. من میرفتم خونشون. اصلا هم مشکلی پیش نیومد‌.

پس منم امشب برم بیچاره سه روزه التماس میکنه😁😁😃😃😂😂