2777
2789
عنوان

خانمای عقدی😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 111 پست
خوش به حالت برای ماهم دعا کم منم خیلی دلم میخواد بریم سر زندگیمون معلومم نیست کی میشه

انشالازودترمیرین😘😘😘

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر جور خودت صلاح میدونی ولی اینقد اصرار داره گناه داره ناراحت میشه 

باشه عزیزم پس میرم😍😍😘😘فقط خواهراش بی محلی میکنن بهم برمیخوره😕😕😕

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
سالی یه بار مگه اینکه اتفاق یهویی افتاده باشه یا مراسم خاصی باشه! شهرستانن😊

آخی عزیزم😊😊😚😚خوبه نمیری بمونی من زنداییم عین شماراهش دوربود میومد ۲ماه میموند

من جمعه اومدم ازخونشون حالا چن روزه گیرداده بیا منم میگم همون جمعه میام گفت امشب بایدبیای ولی دوس ند ...

وقتی دعوتت میکنن نه نگومخصوصاوقتی ادمای گرم وخوبین،خانواده شوهرمنم خیلی مهربون وخوبن ولی من زیادنمیرم خدایی توجمعشون خیلی حالم خوبه ازبس میگن میخندن وقتی دعوتت کنن نری دیگه کم سراغتومیگیرن

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، درمورد تنبلی تخمدان سوالی داشتی بپرس،خوشحال میشم بتونم کمکت کنم 🌱🌻

وقتی دعوتت میکنن نه نگومخصوصاوقتی ادمای گرم وخوبین،خانواده شوهرمنم خیلی مهربون وخوبن ولی من زیادنمیر ...

نه اوناکه دعوت نکردن فقط شوهرم گفته بیا اخه خواهرش ییافه میگیره ناراحت میشم

خداوند به تمام زوجای عقدی صبر جزیل عطا بفرماید(بگو آمین)

بدترین دورانه. من ۶ ماه پیش عروسی کردم یه سال عقد بودم تو اون دوران یه شب هم خونه پدر شوهر م نموندم. ولی شوهرم اخرا دیگه میومد بعضی از آخر هفته هارو یا تعطیلات نوروز رو. 

خودمم جمعه ها واسه ناهار میرفتم عصر برمیگشتم

به آرزوهایم قول رسیدن دادم . خدایا کمک کن خوش قول باشم