2777
2789
عنوان

خانمای عقدی😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 111 پست

فوت شدن... هفته ای یکبار 5 شنبه ها بعد سر کار میرم پیش همسرم و یکم به خونشون میرسم و شبشم میریم میگردیم و میرسونتم خونمون.همین

اووووف لحظه شماری میکنم زودتر جهیزیه ام و ببرم خونه خودم بچینم

به زندگیم خوش اومدی....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۰ روز یبار اینطورا  شایدم بیشتر  من چون ۲تا برادر شوهر مجرد دارم راحت نیستم خونه شون نم ...

منم هفته ای یاده روزی یبارمیرم خوشم نمیادزودزودبرم منم برادرشوهرمجرددارم ولی ۳۸سالشه همسن بابامه خیلی باهم صمیمی هستیم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
من جمعه اومدم ازخونشون حالا چن روزه گیرداده بیا منم میگم همون جمعه میام گفت امشب بایدبیای ولی دوس ند ...

طوری نیست برو منم همینطور آقا میگن بیا منم میدوام 😃😃

گرچه گاهی خیلی راحت نیستم یا تازه برگشتم برو گناه داره

فوت شدن... هفته ای یکبار 5 شنبه ها بعد سر کار میرم پیش همسرم و یکم به خونشون میرسم و شبشم میریم میگر ...

منم جمعه هامیرم واسه شام...خدابیامرزتشون‌....انشالا زودتر میری سرزندگیت😘😍

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
منم هفته ای یاده روزی یبارمیرم خوشم نمیادزودزودبرم منم برادرشوهرمجرددارم ولی ۳۸سالشه همسن بابامه خیل ...

منم صمیمیم باهاشون ولی خب خیلی نمیتونم به شوهرم بچسبم 😂 کلا بیشتر اون میاد خونمون 

طوری نیست برو منم همینطور آقا میگن بیا منم میدوام 😃😃 گرچه گاهی خیلی راحت نیستم یا تازه برگشتم برو ...

عه یعنی شب برم؟؟؟بیچاره چن روزه داره التماس میکنه اخه جمعه نذری دارن باید برم دیگه دوس ندارم الان برم😖

منم صمیمیم باهاشون ولی خب خیلی نمیتونم به شوهرم بچسبم 😂 کلا بیشتر اون میاد خونمون 

من قبلنا نمیچسبیدم بهش الان دیگه پروشدم😂😂😂😂نه شوهرم هفته ای یبارمیاد

خوش به حالت برای ماهم دعا کم منم خیلی دلم میخواد بریم سر زندگیمون معلومم نیست کی میشه

ایشالا به حق علی زوده زود راه هموار میشه و همه مشکلاتتون به راحتی حل میشه ومیری سر خونه و زندگیت عزیزم

به زندگیم خوش اومدی....
ممنون عزیزدلم بی حرف پیش بعد عید عروسیمه

انشالا😃😃😘😘منم شاید بعدعید شایدم تابستون اگه خدابخواد