2777
عنوان

خانمای عقدی😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 111 پست
نه اوناکه دعوت نکردن فقط شوهرم گفته بیا اخه خواهرش ییافه میگیره ناراحت میشم

شاید خاهرش از این ناراحته ک مثلا باید وقتی شما اونجایین ب شما رسیدگی کنه یا مثلا شام و ناهار بپزه و خونه رو مرتب کنه.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😁😁کلش اونجا بودم اما خب دعوام نکنید یه دلیل داشتم مجبور بودم بعد دیگه حالا 6 ماهه خونه خودمونیم عید میریم ماه عسل رسمی میشه 😁😁 یه چیزی دیگم بگم کفتون ببره جونم براتون بگه 8 سالم دوست بودیم 

پس منم امشب برم بیچاره سه روزه التماس میکنه😁😁😃😃😂😂

برو حالشو ببر.‌.. 

چ معنی داره زن و شوهر از هم دور باشن😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
شاید خاهرش از این ناراحته ک مثلا باید وقتی شما اونجایین ب شما رسیدگی کنه یا مثلا شام و ناهار بپزه و ...

نه باباااااا خواهرش یه چاییم نمیاره مادرشوعرم غذادرست میکنه من خودم چایی میارم میوه میارم سفره میندازم ظرف میشورم اون هیچ کاری نمیکنه‌....چون باهم بحثمون شده بی محلی میکنه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
سلام 😊😊یه بار در هفته اونم فقط شام میرم 

آفرین توخیلی شبیه منی😁😁😂😂😂😘😘😘😘

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
😁😁کلش اونجا بودم اما خب دعوام نکنید یه دلیل داشتم مجبور بودم بعد دیگه حالا 6 ماهه خونه خودمونیم عی ...

😄😄😄😍😍😍آخی چه عاشقونه

آفرین برو  خوش بگذره 😘😘

مرسی عزیزم فعلا مامانم خوابه بیدارشه بامامانم برم😃😃😄😄😘😘😂😂😂😂

باشه عزیزم پس برام نمکم بیاررررر با نمک دوست دارم خوووو😎😊

نمک کنار سینیه😅😅😅😅