2777
2789
الهی😍چیکار کردی مگه؟

یه ته چین درست کردم جاتون خالی بعد فهمیدم ماستی که بش زدم چقد ترشه الان نگرانشم انگارم شل شلی شده یه چیز افتضاحیه انگار

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
عزیزم اشکالی نداره . بلا نسبت شما و عزیزان باور کن خیلی از ادمها از اون حیواناتی که به نظر نجس میان ...

بله حرف شما که ۱۰۰ درصد قبوله

ولی منم عقل دارم دیگه چرا باید به حیوونه نجس یا اصلا غیرنجس رو بعنوان نماد سالم بپذیرم؟

🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حرف شما که ۱۰۰ درصد قبوله ولی منم عقل دارم دیگه چرا باید به حیوونه نجس یا اصلا غیرنجس رو بعنوان ...

عزیزم یه جسم سرد و به جونه بیخیال نماد که اهمیتی نداره نیت دل مهمه .اون حیوون نماد سال هستش ...

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌

استارتر انشالله کسب و کارت پر برکت باشه تاپیکتو قفل کن یه عده هر تاپیکی میرم دنبال بحث راه انداحتنن و با بی ادبی تاپیکو منحرف میکنن  یکی نیست بگه اخه از شما نظر خواسته که چی بذاریم سر سفره یانه؟

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .