2777
2789
استارتر انشالله کسب و کارت پر برکت باشه تاپیکتو قفل کن یه عده هر تاپیکی میرم دنبال بحث راه انداحتنن ...

😄😄😄😄😄توجه کردین؟؟هرکی میاد بگه بقیه ادب ندارن خودش هم بی ادبه..بقیه رونکوبین ک ادب خودتون مشخص میشه..بیخیال همدیگه باشین چی میشه اخه

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم
نگران نباش عزیزم بلاخره تو سعیت رو کردی حتما خوب میشه

والا بااین وضع و اوضاعم از سرشم زیادی فقط حیف دلم برا زعفروناش میسوزه اگ خراب شه حخخخخ

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه ربطی داره😐مگه گفتم خوک بی غیرته هر کی بخوره بی غیرت میشه😐 مسئله همینه دیگه اصلا برا نجس بودنش ...

شما دچار بهم ریختگی ذهنی هستی هررررچی از اعتقاد و خوک میدونی داری میگی بدون اینکه اصن بفهمی داشتیم راجب چی حرف میزدیم 😂

اگر کسی کودک استثنایی رو میشناسه ک علاقه به زبان داره و تهرانه بگه ❤
شما دچار بهم ریختگی ذهنی هستی هررررچی از اعتقاد و خوک میدونی داری میگی بدون اینکه اصن بفهمی داشتیم ر ...

ممنون خانوم دکتتتر اگر پاسخ پیدا نمیکنید حتما لازم نیست جواب بدی میتونی ب

سکوت کنی

عاقامیخواین سبدبخرین میخوابن نخرین گوشت خوک میخورین یانمیخوربن  دعوان نکنین فقط

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
استارتر انشالله کسب و کارت پر برکت باشه تاپیکتو قفل کن یه عده هر تاپیکی میرم دنبال بحث راه انداحتنن ...

نسبت به تعصب بی خود و عقاید مختلف بیتفاوتم من دارم تبلیغ کارم میکنم . حالا هر کس مایل هس هر کاری بکنه 

خدا یاور تنها ترین تنهایان است

سلام عزیزم ایدیتو میدی من پیام بدم کانالتو برام بفرستی 

قبلا گوشیم ال جی بود میزدم این مدلی میووورد کانالو اما الان ایفون دارم هرچی میزنم نمیاره 

خیلی وقته دارمشا اما یادش نگرفتم هنوز 

ممنونم