2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوامون شد

724 بازدید | 23 پست

نه داد نه بیداد نه فحش! 

اون ب نرمی یه تکه ای انداخت و انتظار داشت من ناراحت نشم! حالا منم تو پیامک همه حرفهایی ک تو دلم بود بهش گفتم. میدونم پیامکی نباید حرف زد اما من این چند وقت از بس سکوت کردم اگر حرف میزدم داد و بیداد میشد. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کی گفته پیامکی نباید صحبت کرد اتفاقا الان به نامه نوشتن هم توصیه میشه پیامک‌هم‌مثل اونه اتفاقا خیلی هم گاهی کارسازه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

صبح کله سحری

وقت دیگه پیدا نکردید حال همو بگیرید

روزتون رو خراب کردید

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

نباید هر دفعه که ناراحت شدی سکوت کنی.باید با ملایمت تمام و آردم خودت رو آردم کنی و حرفت رو بزنی.چون رو هم جمع میشه و اوصاع خرابتر میشه و خودتم داغان میشی

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

یادم رفته بود گیره های پرده رو دربیارم ک بدیم برای خشک شویی سه روز هم هست ک بخاطر خستگی اقا هی عقب مینداختم ک سرفرصت ببره... چون اسباب کشی داشتیم منم کلی کار از یادم رفت! بهم میگه ببییین سرکار گذاشتی منو😁  این قیافشه مصنوعی تر! گفتم خوب یادم رفته گفت سه روزه هعی میگه پرده پرده  حالا یادت رفته! گفتم خودت توی این وضع چیزی یادت نمیره! میگه اشتباهتو توحیه نکن 

نباید هر دفعه که ناراحت شدی سکوت کنی.باید با ملایمت تمام و آردم خودت رو آردم کنی و حرفت رو بزنی.چون ...

اخه اون کارم کردم تهش بازم بحث داریم اخرم قبول نمیکنه! بعد ک میریم تو فاز قهر از سرکار زنگ میزنه میگه ببخشید تو راست میگی 

یادم رفته بود گیره های پرده رو دربیارم ک بدیم برای خشک شویی سه روز هم هست ک بخاطر خستگی اقا هی عقب م ...

دقیقا شوهر منم اینجوری شوخی میکنه جواب میدم اینجوری میگه.

اینجور جاها بگو ایندفه رو شما راست میگی.دفعه بدی یادش بنداز تو کوتاه اومدی

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
سعی کن حلش کنی صبح قشنگت و خراب نکن هر چقدررر کارش و حرفش زشت باشه سکوت کن و شرمندش کن 

چند ماهه ک صبح و شبم خرابه! 

دیشب یک خوابیدم از دل درد و فکر و خیال دوباره سه بیدار شدم... تا الان