2777
2789
عنوان

عجیبه بیاید عکس

2735 بازدید | 162 پست

سلام دوستان.صبحتون بخیر.همه پربازدید ها درمورد بیاید عکس.تعجب میکنم از این رفتارای نی نی سایتی.

♦️خب شمایی که مشکلی نداری با شناخته شدنت توی نی نی سایت یا شمایی که دوست داری نظر بقیه رو درمورد خودت بدونی خب یک تاپیک بذار از عکست دیگه ام پاکش نکن.فازتون چیه هی میذارید هی برمیدارید.(خودتونم میدونید که وقیح عکساتون رو داره و یک عکس براش فقط یک کاربرد داره)

♦️و شمایی که میری توی این جور تاپیک ها و التماس میکنی عکسسسس بده عکس بده، فکر میکنی قراره چی ببینی؟ اونم یک آدمه دیگه مگه قراره چی باشه؟(یک سری موضوعا فرق دارند مثلا من خودمم کنجکاو بودم دختری از جنس غم رو ببینم خودتون هم میدونید این معقولانه تره)

♦️واقعا نمیدونم فارتون چی؟ چرا ماها انقد درگیر ظاهریم بجای اینکه ۴تا موضوع مهم و کاربردی که تجربش داشتیم رو بیان کنیم یا با بچه ها مشورت کنیم تا دید بقیه رو هم بسنجیم تمام حرفامون شده عکس بده عکس بده.

♦️یجوری هستید بخدا انگار که بقیه نی نی سایتی ها ماورایی هستن.خب اونام آدمن.عکس میخوای برو اینستا انقد عکسه مخت سوت میکشه

😑😑😑😑😑😑😑امیدوارم حسودا گزارش نزنند

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚

انقد عکس گذاشتید من خواهر شوهرم و زن همسایه مون رو شناسایی کردم

یک تاپیکایی گذاشتن که نظرم درموردشون عوض شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهر عزیزم وقتی عکس میذاری یکم به خودت بیا فک کن شاید ۴نفر بشناسنت.وقاحت داره بخدا‌‌.حداقل قبلش تاپیکهای مسخرتو پاک کن

آره والا یکی نیست بگه بابا خوب اونام مثل تو آدمن دیگه.چیه هی اصرار اصرار عکس بده عکس میخای برو اینستا یه دنیا عکس از آدمای اطرافت داره.واقعا نمیفهمم فازشون چیه

هوا یه جوری عالیه که آدم میتونه چهل تا شکست عشقی رو باهم بخوره....چهل تا دیگم سفارش بده😌😫
آره والا یکی نیست بگه بابا خوب اونام مثل تو آدمن دیگه.چیه هی اصرار اصرار عکس بده عکس میخای برو اینست ...

اره روزی که با نی نی سایت آشنا شدم گفتم خداروشکر یکجا هست میتونم سوال های قبل بارداری بپرسم و بیشتر بدونم

گفتم خداروشکر از ۴نفر بی طرف مشورت بگیرم.

از آبان ۹۶ خواننده خاموشم هیچی ندیدم بجز عکککککس