2789

والا من ١١سال پيش عمل كردم خالا پيش دكتر پوسته كه ميرم گير داده بكن جلسه اي ٨٥٠ولي سرچ كردم ديدم الكيه ميخوام وقتمو كنسل كنم

خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم
والا من ١١سال پيش عمل كردم خالا پيش دكتر پوسته كه ميرم گير داده بكن جلسه اي ٨٥٠ولي سرچ كردم ديدم الك ...

خیییلی زیاده ۸۵۰!من دیگه فوقش ۳۵۰ شنیدم!والله تو‌سرچا که همه خوب گفتن!درد داره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من ١١سال پيش عمل كردم خالا پيش دكتر پوسته كه ميرم گير داده بكن جلسه اي ٨٥٠ولي سرچ كردم ديدم الك ...

چرا دستگاه خونگیش نمی خری خیلی ارزونتر درمیاد برات!!!!

بزن تو نت میاد!!

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
كلا بنظرم روش الكيه مثل هايفو پولمو ريختم تو جوب

اینها باید چند جلسه ادامه پیدا کنه تا خودش نشون بده 

مثل میکرونیدلینگ که حداقل ۶ الی ۸ جلسه باید انجام بشه و اگه بتونی دستگاهش بخری و خونگی انجام بدی هم دوره درمان کامل می کنی هم خیلی باصرفه تر در میاد

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
اینها باید چند جلسه ادامه پیدا کنه تا خودش نشون بده  مثل میکرونیدلینگ که حداقل ۶ الی ۸ جلسه با ...

هايفو كلا يه جلسس ميكرو نيدلينگ ميرم اخر هفته گفت ٣جلسه كافيته اخه بعدش ميخوام ژل بزنم

هايفو كلا يه جلسس ميكرو نيدلينگ ميرم اخر هفته گفت ٣جلسه كافيته اخه بعدش ميخوام ژل بزنم

میکرونیدلینگ جلسه ای چند می دی؟

با مزو ٢٥٠شماهم ميري

من پارسال می رفتم جلسه ای ۱۵۰ بود امسال شده ۳۰۰ 

دیگه رفتم خودم دستگاه و کوکتل ویتامینش خریدم الان جلسه ای ۵۰ برام درمیاد!!!  خیلی خیلی به صرفه تره!!!!

اسم دستگاش چیه ؟

سایت دیجی کالا نصب کن انواع دستگاه های مربوط به پوست داره همراه مشخصات و نظرات کاربران و قیمت !!

هر دستگاهی خوشت امد انتخاب کن و تو نت بزن ببین سایت های دیگه ارزونترش دارن چون دیجی کالا یکم گرون فروشه!!!  ولی خوب تنوع محصول و توضیحاتش خوبه!!

من پارسال می رفتم جلسه ای ۱۵۰ بود امسال شده ۳۰۰  دیگه رفتم خودم دستگاه و کوکتل ویتامینش خریدم ...

واقعا تاثير داره يعن الان ليفت كرده

سایت دیجی کالا نصب کن انواع دستگاه های مربوط به پوست داره همراه مشخصات و نظرات کاربران و قیمت !! هر ...

مثلا یه دستگاه دیجی می داد ۲۳۵  بعد تو سایت دیگه ۱۴۵ پیدا کردم که با ۱۰ تومان پول پست حدود ۸۰ ارزونتر باهام درامد!!!!