2777
2789
عنوان

برم یا نرم

115 بازدید | 15 پست

بچه ها خواهر شوهرم از کربلا دوسه روز پیش اومد.برادرشوهرام و شوهرم خودشون هناهنگ کردن امشب برن دیدنش.بعد شوهرم الکی به من میگه خواهرم زنگ زده گقته بیاین شب دور هم باشیم

حالا چرا من نمیخوام بدم..۱من زایمان کردم دهروز خونه بابام بودم نیومدن دیدنم.بعد ده روز بچمو که اوردم از بیمارستان به شوهرم کفته بودن برید خونه خودتون خونه باباش راحت نیستین بیایم.شوهرم گفت بریم خونه خودمون بیان و برن.منم قبول کردم.یعنی عروسشون که زایمان کرده مهم نیود برا نوشون اومدن.

۲.شوهرم پارسال بار اول اربعین پیاده رفت.هیچکدومشون نیومدن دیدنش بعد دهروز که هی بهش غر زدم که خانوادت نمیان.بشون گفت اومدن.حالا زورم میاد برا خواهرشون احترام دارن زود بدوان برن.اما برا ما نه.شوهرمم نمیفهنه.میگع عیبی نداره.نیومدن..

خدایا مددی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا شوهرمو بفرستم تنها با بچه بره.من نرم.تا بفهمه.البته به شوهرمم که گفتم مثل ۹۰ درصد مردای ایرانی طرف خانوادشو گرفت گفت نیا.ولی بعد نگی تو بیا خانه ما.

خدایا مددی...

شوهرم‌میگه برا کربلای من نیومدن.خواهر برادرمن عیبی نداره.میگمش خواهرت و بابات نیومدن دیدنم بعد زایمان تا وقتی بچه رو اوردن.مگه خونه بابام خار واده که نیان.میگه تو هم نرو اونموقع

خدایا مددی...
مورد یک رو درست میگن  مورد دو حق با شماست . بهونه بچه رو بگیر نرو

اخه چرا درست میگن.مگه خونه بابام خار داره که نیان.ولی برا احترام دخترشون ده بار رفتن نا حالا خونه پدر داماداس

خدایا مددی...

اتفاقا برو، مهم اینه که تو دل شوهرت جا باز کنی،به شوهرت بگو فقط به خاطر احترام تو هست که میام وگرنه اونها دیدن من نیومدن،اونجا هم سرسنگین بشین اصلا به روی خودت نیار بذار بفهمه اصلا برات اومدن نیومدنشون مهم نبوده.

اتفاقا برو، مهم اینه که تو دل شوهرت جا باز کنی،به شوهرت بگو فقط به خاطر احترام تو هست که میام وگرنه ...

پس اینکه بعد زایمان دیدنم نیومدن چی.عروس احترام نداره.ولی برا داماد باباش خودشو میکشه.فقط کم مونده دستشو ببوسه که دخترشو گرفته.البته بگم من و دخترش هم سنیم.با این تفاوت که ایشون تازه چندماهه عروس شده و من ۱۵ ساله عروسشونم.سن بالا شوهر کرده خانم برامون قیافه هم میگیره

خدایا مددی...