2777
2789
عنوان

بهم زور میگه 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2970 بازدید | 50 پست
چرا اخه؟ دلیلش چیه برای پاک کردن. 

میگه چندروز دیگه گندش در میاد که اون پسر به من گفت دوست دارم من که نگفتم 😦.اخه این ادم بیماره کی به زنش اینجوری میگه 

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا کی میخواین ب خاطر تل گرام و اینستاگرام دعوا کنین خیلی زشته ب خدا این شبکه ها برا ارتباط سالمه شما ها ک ترکوندیدن ب خانوادت بگو تا بهت بخندن ک واسه شبکه مجازی قهر کردی ...الان اینقدر رابطه ها بد شده ک هنه حساس شدن ب این جور چیزا من بودم پاک میکردم من ک شوهر ندارم تل گرامم و اینستاگرام پاک کردم چون میبینم مسخره هست واقعا چرت وپرت شما بخاطر اینا کاری کردی شوهرت بهت حرف بزنه

چرا ما برعکسیم من خودم دارم نمیزارم شوهرم داشته باشه!حالا که بد بیراه گفته پاک نکن.لایک کردن ارایشگر ...

😄😄😄😄 منم 

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

من اگه جای شما بودم همون اول پاک میکردم و بحث و ادامه نمیدادم. اما دیگه الان که کار به اینجا کشیده و ایشون به شما توهین کرده من جای شما باشم تل و اینستامو پاک میکنم اما خونه برنمیگردم و تا شخصا بابت توهیناش عذرخواهی نکرده به هیچ وجه برنمیگردم

❤👬❤
گلم بگو منم دوست ندارم تو اینستا باشی،باهم پاک کنیم،کلا بهتر و آرومتر میتونستی مسئله ارو حل کنی

قبلا هم من نداشتم شوهرم به هزار و یک دلیل که واسه کارم خوبه و اینا نصبش کرد .

بگو من کلا اینستا خودمو پاک میکنم اینستای تو واسه جفتمون باشه فقط میخوایم ببینیم دیگه یه دونه کافیه که زیرپوستی هم حرف اونو گوش داده باشی هم دعوا تموم شه هم متوجه شی شوهرت چیکار میکنه هم توپ انداخته باشی تو میدون اون 😐

تنها یک مرد قدرتمند از عهده یک زن قوی بر می آید ، یک مرد ضعیف خواهد گفت او یک زن پرمدعاست•••          آنچه باور داشته باشید تبدیل به واقعیت دنیای شما می‌شود . باورهای قدرتمند براحساس، اعمال و دستاوردهای شما تاثیر می گذارد، اگر گرفتار باورهای غلط ، ترس ، تردید و حقارت باشید، هیچ چیز نمیتواند به شما کمک کند••• قانون زندگی قانون باورهاست•••

اینجا یاد گرفتن تا مرد میگه شبکه مجازی ممنوع میگن داره خیانت میکنه ...یعنی چی اخه ..حرفش بد بود اما اصرار تو هم شک برانگیز بود چرا اصرار داری داشته باشی وقتی ارامش زندگیت ب اینه الان شوهرت حساس شده واقعا 

افرين ادم عاقل اينكارو ميكنه

اخه من چند سال بود نداشتم به حرفش بعنوان شوهرم احترام گذاشتم خودش اجازه داد نصب کنم منم ادمم غرور دارم پس احترام من چی میشه 

اخه من چند سال بود نداشتم به حرفش بعنوان شوهرم احترام گذاشتم خودش اجازه داد نصب کنم منم ادمم غرور دا ...

گلم بنظرم نزارید بزرگ شه این مسئله از یک مشاور کمک بگیرید چون ایشون اجازه توهین هم به خودش میده،نباید پیشداوری کنه ،شماهم بدون هیچی با دعوا درست نمیشه با آرامش و قاطعیت هر حرفی رو میشه به کرسی نشوند

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
اینجا یاد گرفتن تا مرد میگه شبکه مجازی ممنوع میگن داره خیانت میکنه ...یعنی چی اخه ..حرفش بد بود اما ...

واا یعنی چی که شک برانگیزه  دوست عزیز منم همش 1ماه نصب کردم دلیل اینم که پاک نمیکنم اینه که من عروسک خیمه شب بازی شوهرم نیستم و زیربار حرف زور نمیرم