2777
2789
عنوان

بهم زور میگه 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2970 بازدید | 50 پست
فقط میره نگاه میکنه همین 

مگه آرایشگرتون زن نبوده؟

تنها یک مرد قدرتمند از عهده یک زن قوی بر می آید ، یک مرد ضعیف خواهد گفت او یک زن پرمدعاست•••          آنچه باور داشته باشید تبدیل به واقعیت دنیای شما می‌شود . باورهای قدرتمند براحساس، اعمال و دستاوردهای شما تاثیر می گذارد، اگر گرفتار باورهای غلط ، ترس ، تردید و حقارت باشید، هیچ چیز نمیتواند به شما کمک کند••• قانون زندگی قانون باورهاست•••

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا اخه؟ دلیلش چیه برای پاک کردن. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
فقط میره نگاه میکنه همین 

گلم بگو منم دوست ندارم تو اینستا باشی،باهم پاک کنیم،کلا بهتر و آرومتر میتونستی مسئله ارو حل کنی

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
انثدر شوهرتون شکاکه،چرا بچه اوردید.ببخشید البته.ولی مردا رو قبل بچه اووردن اول تربیت میکنند بعد بچه ...

خوب فکر کنم بامرد بد اخلاق برخورد نداشتید تا ببینید میتونید تربیتش کنید یا نه تو این زمونه اگر کسی دنبال تربیت کردنه خیلی زوربزنه از پس بچه اش بر بیاد هنر کرده

بنظر من انقد زود میدونو خالی نکن پاشو برو سر زندگین با یه مشاورم صحبت کن کمکت کنه من یجای خوب سراغ دارم خواهرم باهاشون در ارتباطه مرکز پرورش ذهن فرزام مشاوره تلفنی هم دارن اینم شمارشونه 22302092 22275312 اینم ادرس سایتشونه عالیه کارشون   www.pzf.ir

دیگه حالا ک توهین کرده پاک کنی ک خیلی بده پرو میشه  نمیگم غرور داشته باش ولی وقتی اخلاق گند شو ...

خیلی باهاش حرف زدم ولی اصلا تصمیم گرفته بود که نفهمه من چی میگم .

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **