2777
2789
عنوان

رسم سیسمونی! 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 6120 بازدید | 123 پست
کاش که اروپایی فکر میکردی  مگه اروپاییا چشونه! این رسمای مزخرف و دست و پا گیر رو ندارن که هر ...

درسته واقعا حالا بعضی ها خودشون از لحاظ مالی وضع خوبی دارن همه کار میتونن کنن ولی اکثریت توان ندارن فقط بخاطر حسادت و تو چشم بودن اینکارا رو میکنن اخرسرم خودشون ضرر میکنن

همین دیوید بکهام فوتبالیست رفته بود تو یه رستوران واسه تولدش بچه هاش کیکی اوردن و تمام شد رفت 

چکار کنم شوهرم ازین ادماس که تو جمع زنونه گوش به این حرفا نمیده یعنی حواسش نیس کلا,بعدم جشن بود جلو ...

به همسرت بگو و بگو چون اونا اینجوری گفتن تو وظیفته ک بهشون اطلاع بدی. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا این حرفو نزن چرا مقایسه میکنی؟!!!!!!!! تو مگه با اون خواستگارت زندگی کردی ک بخوبیش مطمعنی؟؟؟ هی ...

نه واقعا اونارو میبینم خوشبختن تو کوچیکترین چیزی که بگی از من خوشبختترن میخوام برم سر کار نمیذاره تو خونه ام سرگرم میکنم خودنو ولی واقعا میشه رنگ روز رو ندید؟هوا رو نفس نکشید قبل ازدواج خوش مسافرت پایه تفریح پایه همه چی بودم.بعد عروسیم زنگ میزنن به شوهرم میگن بیا بریم کوه یا فلان جا میگه زنم نمیاد خودمم حال ندارم همش دعوا دارم که چرا الکی میگی من نمیام.خیلی ادم رو افسرده میکنه به من میگه تو از خونه گریزونی درصورتی که ماهی یه بارم روز بیرون نمیرم 

درسته واقعا حالا بعضی ها خودشون از لحاظ مالی وضع خوبی دارن همه کار میتونن کنن ولی اکثریت توان ندارن ...

بله دیدم 

همشون همه کاراشون ساده هستش 

ما فقط حرف از سادگی میزنیم ولی در عمل یه مشت چشم و هم چشم و مختراع رسمهای بی اساسیم

ما وضع مالیمون خوبه ولی من اصلا خوشم نمیاد و از دلم نمیاد به کسی بگم بیا ببین من چیا خریدم برای بچم

کسی که نداشته باشه از خودش میخوره .. یا ممکنه هزار تا اتفاق بد روحی براش بیفته

یا اینکه شاید نداشته باشه این کارارو بکنه افسرده بشه

من هر چی دارم برای خودم دارم چرا باید جار بزنم بیاید ببینید من چه چیزایی خریدم برای بچم یا چه مارکی برای جهاز آوردم!!!

ببخدا برام اصلا قابل توجیه نیست این کارا 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
به همسرت بگو و بگو چون اونا اینجوری گفتن تو وظیفته ک بهشون اطلاع بدی. 

اره گفتمش ولی گفت همون موقع باید بهم میگفتی نه بعدش,بعدم گفت باید جوابشو میدادی,حالا به جاریم گفتما اما چه فایده

نه واقعا اونارو میبینم خوشبختن تو کوچیکترین چیزی که بگی از من خوشبختترن میخوام برم سر کار نمیذاره تو ...

چه رشته ایی خوندی عزیزم؟ 

بهش بگو خب! بگو ادم ازدواج میکنه که کناره خودش یه همراه داشته باشه تا قشنگ تر روزاشو بگذرونه.. 

بدون قهر و عصبانیت حرفاتو بهش بزن اگه فایده نداشت از مشاورای تلفنی کمک بگیر. ولی دنبال راهه حل باش. 

بعد از بدنیا اومدن بچه هم باز باید کادو بدن فلک زده ها ؟🤔😂

نه 

ولی آلمانیا یه رسمی دارن بعد تولد بچه هرکسی وسیله یا لباس بچه خودش رو که دیگه لازم نداره هدیه میده به نوزاد

هیچکس هم ناراحت نمیشه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
اره گفتمش ولی گفت همون موقع باید بهم میگفتی نه بعدش,بعدم گفت باید جوابشو میدادی,حالا به جاریم گفتما ...

جاریت اطلاع رسانی میکنه نگران نباش. ولی اگه دوباره یه جایی بودی ک این مدل بحث بود یهو بپر وسط خودت بگو مثه مادر پدره منم خوبه ک پول دادن تا ب سلیقه خودمون بخریم .😀

چه رشته ایی خوندی عزیزم؟  بهش بگو خب! بگو ادم ازدواج میکنه که کناره خودش یه همراه داشته باشه ت ...

من تجربی خوندم نشد برم دانشگاه.اصن خیلی منزوین باور میکنی فقط برا عروسیمون خاله وداییش اومده بودن من قهر نمیکنم خودش قهر میکنه حرفم میزنم اصلا اهمیت نمیده.باور کن کلی باهاش منطقی حرف میزنم اصلا قبول نمیکنه جامعه گریز هستن .فک کن عقدمون فقط خواهر برادراش بودن عروسیمون چندتا همسایه و خواهروبرادر و دایی و یه خالش بابقیه فامیلشون رفتامد ندارن.اصلا میریم جایی باش شوخی کنن مامانش میاد میگه به پسرم توهین شده یا خودش میگه من ناراحت شدم مسخرم کردن بهش گفتم خب تو مردی خودت جواب بده کلا ازدواجم اشتباهه مشاوره هم گرفتم گفت میتونی طلاق بگیری وراحت شی ولی اگه شوهرتو بیاری بهتره حل میشه مشکلاتتون ولی اون نمیاد😔

خیلی ازاردهندست اینجوری که 😔😔😔😔😔😔

همینو میگم دیگه ازار میبینم اذیت میشم ولی بازم انتظار داره شاد باشم کنارش .خیلی بد عنق خیلی خسته کننده هستن تو جمعای خونوادگیشون حال ادم بهم میخوره از حرفا وروابطشون .احساس میکنم رفتم تو مدرسه استثنایی ها قراره یادشون بدم چجور خوندن نوشتن یاد بگیرن😔همونقدر سخت همونقدر ازار دهنده .من خونگرم اهل بگو بخند کلا دورهمیامون صمیمی و پر رقصروشادیو شوخی هیچکیم ناراحت نمیشه.اونا به یه چیزای بی ربط میخندن که حس میکنی عقب مونده ان😐

ما اهوازی نیستیم عرب هم نیستیم و نه رسم جهیزیه داریم نه سیسمونی.

واقعا کجایی هستین معمولا تاجایی که میدونم فارسا  این رسما رو دارن

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   

به نظرم بعضیا واقعا رسمشون نیست این جور مراسم ها رو صرفا به خاطر دور هم بودن میگیرن چون قدیم که رسم بود مثلا سیسمونی در این حد نبود چند دست لباس بود و یه گهواره ولی الان در این حد شده ما کم و بیش رسم داریم ولی هر کی دیگه به توانش و خواستش یه سری کارارو انجام میده اصلا هم به همدیگه نگاه نمیکنیم که مثلا فلانی چیکار کرد من کم نذارم یا اون چون جشن گرفته من بگیرم من خودم جهاز دیدن نداشتم ولی پاتختی گرفتم فقط چند نفر نزدیکا بودن اونم فقط به خاطر رقصیدن بیشتر نه داستان های دیگه سیسمونی دیدن هم نداشتم جشن ده روزگی گرفتم واسه دخترم اونم میخواستم برم خونه مامانم سخت بود هی تک تک پذیرایی کردن که اونم حسابی بزن و برقص کردن پس هر کی به خواسته خودش کار انجام میده اینکه یه چیزی مصخره و خز باشه بستگی به نحوه ی انجام داره به نظرم