2777
2789
عنوان

رسم سیسمونی! 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 6112 بازدید | 123 پست
بعضیاشون با دفترچه ی کسی دیگه رفتم و بنام خودم نیست

وای. چه کار اشتباهی کردی عزیزم. نباید این کار رو میکردی. حالا برو بگو که گمشون کردی ببین چی میگن. اما خوب اون اصلیها رو که باید ببری. مثل سنوها غربالگریها 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

من مامانم پول سیسمونیو داد گفت خودتون بخرید بعد تولد یکسالگیش براش دوچرخه خرید بعد قشنگ مادر شوهره بیشعورم درومد گفت دوچرخه رو که باید توی سیسمونی میداد میگفتین خودم میخریدم,منم عین منگلا سکوت کردم,بعد از پارسال تا حالا دارم خودهخوری میکنم که چرا جوابشو ندادم که مامانم پیش پیش پولشو داده الانم لطف کرده دوباره براش خریده چون ما پولشو خرج کردیم ,چرا آخه چرا لال شدم 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

جشن پی پی هم بهش اضاف کن

جشن اولین راه رفتن 🤦

جشن دندونی 🤦

جشن افتادن اولین دندون شیری🤦

یعنی ببین یه کارایی میکنن ک ادم شک میکنه از ازل تا ابد مردم همینجوری ادامه ی نسل میدادن 😂😂😂😂

بی ادب بی شخصیت خودتی خانوم متشخص اروپایی ولی من عاشق صحبت کردن باادمای فضولی مثه توهستم روشن فکرباا ...

کاش که اروپایی فکر میکردی 

مگه اروپاییا چشونه!

این رسمای مزخرف و دست و پا گیر رو ندارن که هر روز هم به این رسما اضافه میشه

یه جوان میخواد ازدواج کنه ۷ خان رستم رو باید بگذرونه تا بره زیر یک سقف

البته اگر تو این دوران پر تلاطم و مزخرف جدا نشده باشه

مطمئن باش برای باب کردن یه سری مزخرفات باید اون دنیا جواب پس بدید

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

الان خواهرشوهرم دوقلو بارداره

مادر شوهرم برای توی چشم فامیلش همه چی داره می‌خره با اینکه پدر شوهرم کاملا مخالفه

میگیم حداقل وسایل یکیش رو بذار دامادت بخره میگه نهههه که فردا بگن نخرید

در کل همش به خاطر حرف مردم دارن زندگی میکنن خیلی از آدمها

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
من مامانم پول سیسمونیو داد گفت خودتون بخرید بعد تولد یکسالگیش براش دوچرخه خرید بعد قشنگ مادر شوهره ب ...

تو نباید میگفتی عزیزم. شوهرت باید ب خانوادش میگفت ک پدر مادرت پول دادن. 

الانم هروقت بحثش شد بگو همسرت بگه بهشون. 

من مامانم پول سیسمونیو داد گفت خودتون بخرید بعد تولد یکسالگیش براش دوچرخه خرید بعد قشنگ مادر شوهره ب ...

اره مادرشوهر ابجیم میگف ما رسم داریم ماشین شارژی میخرزم از اون سه تومنیا😐مامانم گف اونا ده سال نیس اومده شما چجوری رسم دارین😂😂😂

وای. چه کار اشتباهی کردی عزیزم. نباید این کار رو میکردی. حالا برو بگو که گمشون کردی ببین چی میگن. ام ...

نه خداروشکر غربالگری و انومالی بنام خودمه

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
چرا کورکورانه یه رسم صد سال پیشو هنوز داریم ادامه میدیم!!!  ما بچه میاریم یکی دیگه وسیله بخره ...

اخه صد سال پیش اینطوری نبود ک یه دست تشک و دوسه دس لباس بود ففد الان مردم خودشونو خفه میکنن

جشن اولین راه رفتن 🤦 جشن دندونی 🤦 جشن افتادن اولین دندون شیری🤦 یعنی ببین یه کارایی میکنن ک ادم ...

بخدا ما رفته بودیم زیارت امام رضا مشهد

فکر کن از تهران تا مشهد با ماشین خودت بری چقدر خسسسته میشی و..

مادرشوهرم زنگ زده میگه آش دندونیه نوه من هستش ( بچه خواهرشوهرم) بیاید 

یعنی باورت نمیشه ۲۰۰ بار به من زنگ زد بیاید بیاید

یعنی زیارت مقدساتمون هم باید بخاطر رسماشون کنار بگذاریم

اصلا با خودش فکر نمیکرد با ماشین بخوان برگردن من انقدر بهشون میگم شاید خدای نکرده تصادف کنن

فقط زنگ میزد میگفت بیاید کی میاید!

منم راحت موندم مشهد به زیارت و دل خودم رسیدم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
تو نباید میگفتی عزیزم. شوهرت باید ب خانوادش میگفت ک پدر مادرت پول دادن.  الانم هروقت بحثش شد ب ...

چکار کنم شوهرم ازین ادماس که تو جمع زنونه گوش به این حرفا نمیده یعنی حواسش نیس کلا,بعدم جشن بود جلو جاریمببه من گفت بیشعور

اخه من همزمان باشوهرم یه خواستگار دیگم داشتم و خیلی پشیمونم از انتخابم ...خونواده رو روحیه ادم تاثیر ...

اصلا این حرفو نزن چرا مقایسه میکنی؟!!!!!!!! تو مگه با اون خواستگارت زندگی کردی ک بخوبیش مطمعنی؟؟؟ هیچ وقت ظاهره زندگیه ی دیگرانو با باطنه زندگی خودت مقایسه نکن! 

اگه میتونی برو سره کار و الا یه دنیا کار هست ک میشه توی خونه انجام داد. ⁦❤️⁩