2777
2789
عنوان

رسم سیسمونی! 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 6112 بازدید | 123 پست
حالا مادر شوهر من بچه خواهر شوهرم الان سیزده سالشه هنوز یه وسیله از اتاق میاره بیرون رو ب من میگه ای ...

اصلا اهمیت نده. بگو انشالله خدا تو رو برای نوه هات نگه داره. دستت درد نکنه. زجمت کشیدی . با این حرف اون زو خجالت زده کن. دیدی داره ادامه میده. بهش بگو من خودم نمیزارم برام چیزی بخرن. اگه هم خریدن اجازه نمیدم بیارنش تو خونه ام. ول کن بابا این رسم و رسومات مزخرف رو. مخصوصا الان که همه چیز ده برابر سابق شده و اکثر اینهایی که میخرن اصلا قابل استفاده هم نیست. مثل نی نی لای لای. یا مثل تخت نوزاد و این حرفها. 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
ازلحن صحبت توکه مشخصه خودت چی هستی مردم عجب رویی دارن یه عالموادموبیفرهنگ گفته بازم نظره خودشوبه مرد ...

تو نه شما!

بی ادب 

بی شخصیت 

گفتم که صحبتی باهات ندارم 

برای خودت ریپلای کن.

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوووووووووووو چه توقعا 😂😂😂😂 بیخیال ، برا منم نکردن عین خیالمم نی

اخه من همزمان باشوهرم یه خواستگار دیگم داشتم و خیلی پشیمونم از انتخابم ...خونواده رو روحیه ادم تاثیر میذاره .هیچ دوستام نمیان پیشم چون من متاهلم مامانمم خونه رو کوبیده بسازه خونه داداشمه من با داداش قهرم خونواده شوهرمم که اصلا یه سر بهم نمیزنن صبح تا شب تو خونه ام ساعت هشت ونه شب شوهرم گاهی نیم ساعت میبرم بیرون یه دوری بزنیم بهم غرمیزنه همش توخونه ام تو باشی چکار میکنی؟

رسم داریم ولی نخریدم اصلا هم بروم نیاوردم از شوهر پول گرفتم رفتم چند دست لباس واجب با ی گهواره گرفتم تخت و کمدم نگرفتم چون جا نداشتم 

آنان که به روزگار ما خندیدند باشد که به روزگارشان گریه کنیم 
چرا؟ من وقتی رفتم بهم گفتن باید همشون رو بیاری. ولی الان تو پست ها دیدم خانمها فقط چندتا رو گفتن با ...

بعضیاشون با دفترچه ی کسی دیگه رفتم و بنام خودم نیست

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
تو نه شما! بی ادب  بی شخصیت  گفتم که صحبتی باهات ندارم  برای خودت ریپلای کن.

بی ادب بی شخصیت خودتی خانوم متشخص اروپایی ولی من عاشق صحبت کردن باادمای فضولی مثه توهستم روشن فکرباادب،دیگه هم جوابتونمیدم چون نمیخوام بخاطره حرفای متشخصانه واروپاییه توکاربریم تعلیق بشه

جشن وی پی هم بهش اضاف کن

الان میان میگن از قدیم الایام ما این رسمو داشتیم جدید نیست که !

۵۰۰ساله این رسما بوده 🙄

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

ما از دو خانواده با فرهنگ متفاوت هستیم

مامانم برای جهاز دو تا خواهر بزرگم فقط وسایل اشپزخونه و دشک و پتو داد

ولی برای من چون شوهرم دست ارشد آزاد میخوند گفت گناه داره همه چی خرید فقط سرویس خوب مادر شوهرم خرید

بعد دیدم مادر شوهرم میگه چرا وسایل تزئینی زیاد برات ندادن

منم خیلی ناراحت شدم شوهرم گفت شما نمیبینی همه وسایل خونه رو خریدن

برای همین برای سیسمونی به زور مامانم 500 داد خودم و شوهرم گفتیم خودمون می‌خریم

اجازه ندادیم بخرن که بعد یکی وایسه بگه فلان چی نداشت 

کاملا مخالفم با این رسم ها

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

مامانم ک میگ من طلا میخرم با چن تیکه لباسو پستونک و واجبا ولی من میگم تو این گرونی انصاف نیس میگ واس ابجی بزرگت خریدم اخه برا اون خریدیم اجیم خودش گف من طلا میخام جای سیسمونی مامانم چن دس لباسو شلوتر لی و کاپشنو عروسکو اینا خرید واجبا رو بعد شوهرش گف یا همشو بخرن یا من چیزی نمیخام😐پس فرستاد خودش رف از تهران یافت اباد تختو کمدو لباسو اینا همچی خرید الان یبارم خواهرزادم رو اون تخت نخابیده ولی اون طلای چهارمیلیونی شده نه تومن😐😐شوهرشم پشیمونه اون لباسارم هر سری میان خونمون مامانم یکیشو میده میبره یا واس تولدی چیزی