من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ما خدا ر شکر نه رسم جهیزیه داریم نه رسم سیمونی. من بچه ام بدنیا اومد. کسی چیزی ب ام نخرید. بجز اینکه مثلا بعنوان هدیه باشه. تخت و کمد و گهواره و این چیزها هم نخریدم. فقط چیزهای اصلی و مهم رو خریدم.
بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بیوفاست. (حضرت علی علیهالسلام)
نظرت واسه خودت مهمه قرارنیست که همه هم بگن چشم توتوهین میکنی زبونتم درازه اره توبافرهنگی که توکاره م ...
اگه رسمه پس چرا جدیدا مد شده؟!
اصلا معنی رسم و آیین رو میدونی؟!
یکم مطالعه کنی بد نیست
از لحن صحبتت مشخصه چی هستی یه بار با احترام بهت گفتم درست صحبت کن دفعه بعد مثل خودت صحبت میکنم باهات
پس شخصیت خودت رو حفظ کن
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
اگه رسمه پس چرا جدیدا مد شده؟! اصلا معنی رسم و آیین رو میدونی؟! یکم مطالعه کنی بد نیست از ل ...
چه جالب کی ازاحترام حرف میزنه همه روبی فرهنگ میدونه خودشوعقل کل،تومعنیشومیدونی هیچکس نمیدونه حرف دهنتم بفهم جدیداهم مدنشده خیلی وقته مده منتهاشمااروپایی هستین ندارین عجبا
ما خدا ر شکر نه رسم جهیزیه داریم نه رسم سیمونی. من بچه ام بدنیا اومد. کسی چیزی ب ام نخرید. بجز اینکه ...
حالا مادر شوهر من بچه خواهر شوهرم الان سیزده سالشه هنوز یه وسیله از اتاق میاره بیرون رو ب من میگه اینارم من برای سیسمونیش خریدم 🤦🤦🤦🤦🤦
در صورتیکه من نه خواهرام گذاشتن پدرم چبزی بخره ن خودم میزارم. اما تهش اون هدیه ایی ک پدره من میده دو برابره پوله بقول اونا سیسمونیشونه. اما من یک کلمه هم جلوشون چیزی نمیگم. 😓
من وقتی رفتم بهم گفتن باید همشون رو بیاری. ولی الان تو پست ها دیدم خانمها فقط چندتا رو گفتن باید ببری. من که همشون رو بردم و دیدم همشون رو دونه به دونه چک میکرد
بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بیوفاست. (حضرت علی علیهالسلام)