2777
2789
عنوان

رسم سیسمونی! 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 6082 بازدید | 123 پست
همشون رو باید ببری 

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

بیچاره شدم

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
اخرین سونو ک هنوز خیلی مونده  الان برام سونو نه ماهگی نوشته  ازمایش قندمو دارم

اوکی ازمایش قندتم ببر مگه اخرین سونو سونوی ۳۲هفته نیس

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

همه چیز رو ک با سند و مدرک نمیخوان تو بیمارستان کلی سوال میپرسن از ادم در مورد بیماریهایی ک تو باردا ...

حق با تویه عزیزم 

🌺❤️🌺❤️🌺

ممنونتم

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
مادر شوهر خواهر شوهرمم همینجوری میگفته بهش!!! میگه تو خیابون یه لباس بچه میدیدم ذوق نیکردم بهم میگفت ...

والا خوب میگه خونواده شوعر من خیلی حسودن دوس دارن از ادم بکنن مگه مامان من چی داره.ادمای چرتین بخاطر خونوادش ۷۰درصد به طلاق فک میکنم انقد تاثیراتشون بد بوده وبی احترامی بهم کردن 

.ایول... کدوم شهر؟

اهواز عربم همه ی عربا رسم ندارن نه جهیزیه بدن ونه سیسمونی ولی اکثرا براجهیزیه چیزایی میبرن مثلا من جاروبرقی ولباسشویی وقالی ووسایل اشپزخونه کامل بردم با وسایل خواب مثل پتو ورختخواب و....

خدایا خودت کمکم کن یاارحم الراحمین❤❤
چرااحمقانه هرکی یه رسمی داره دلیل نمیشه که همه به یه رسم باشن هرکی دوست داره بخره نداره نخره 

مساله همینه . که الان هشتاد درصد مخالفن توی کشور ولی از ترس حرف و کنایه ها آخرش باز میافته گردن پدر و مادر دختر 🤦

اوکی ازمایش قندتم ببر مگه اخرین سونو سونوی ۳۲هفته نیس

والا من 31 هفته دادم سونو هشت ماهگی باز گفت 36 هفته هم نه ماهگی بده 

رسم مزخرررررررف تر که جدیدا باب شده  جشن سیسمونی!!!!!!!! حالم بهم میخوره از این آدمای بی فرهن ...

یکم مودب باشی بدنیست شایدکسی ازاین رسماداره داری رسمابهش توهین میکنی نمیدونم چراتوهمه چی دخالت میکنین

کاش رسم بود همه ی خانواده ها جمع میشدن سیسمونی تهیه میکردن مثلا یکی لباس یکی کفش یکی کمد یکی ساک قبل ...

این همون بی بی شاور اروپاییاس

پدر و مادر بچه یه لیست از چیزایی که نیازه تهیه میکنن و میدن به مهمونا(گاهی حتی مارک و فروشگاه رو هم تعیین میکنن) مهمونا اندازه وسع خودشون میرن تهیه میکنن وسیله ها رو

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
والا من 31 هفته دادم سونو هشت ماهگی باز گفت 36 هفته هم نه ماهگی بده 

اهان باز بستگی ب وضعیت جنین  و دکترا داره دیگ

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
اهان باز بستگی ب وضعیت جنین  و دکترا داره دیگ

اره این خیلی سونو نوشت برا من 

ممنونم عزیزم از راهنماییات

اره این خیلی سونو نوشت برا من  ممنونم عزیزم از راهنماییات

فدات

یکم مودب باشی بدنیست شایدکسی ازاین رسماداره داری رسمابهش توهین میکنی نمیدونم چراتوهمه چی دخالت میکنی ...

شما درست صحبت کن من میدونم چی میگم

بی فرهنگن 

این نظر منه

شما دخالت کردی تو نظر من 😏

کاش رسماتون یکم قشنگ تر بود و از سر چشم و هم چشمی نبود

اتفاقا سیسمونی دیدن یه جور دخالت و فضولی و سرک کشیدن تو زندگی دیگری هستش

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️