2777
2789
عنوان

رسم سیسمونی! 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 6082 بازدید | 123 پست
چرا کورکورانه یه رسم صد سال پیشو هنوز داریم ادامه میدیم!!!  ما بچه میاریم یکی دیگه وسیله بخره ...

عزيزم اخه مادرشوهرامون🥴مادرشوهر من بچه هاي خواهرش اينقد چيزاي داغون و مضخرف براي بچه هاشون گرفتن 

يكيشون ك هيچي نگرف جز لباس براي بچش من حتي دست بچش ي اسباب بازي نديدم حتي تخت بچيش گهواره بچه گياي دايش رو گرف

اون بكي هم فقط لبا و سرويس خواب ك شوهرش داد سرويس خواب رو

اما از من انتظار داره🙂حرفم بزني ب دروغ ميگه ن همه چي گرفتن..

يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا کورکورانه یه رسم صد سال پیشو هنوز داریم ادامه میدیم!!!  ما بچه میاریم یکی دیگه وسیله بخره ...

من که جلوی این رسم مزخرف ایستادم

وقتی خانوادم شنیدن باردارم گفتن سیسمونی میخریم اینو میخریم اونو میخریم

منم به همسرم گفتم همسرم گفت دوست ندارم کسی برای بچم چیزی بگیره

میخوان یه چیزی از طرف خودشون بگیرن بگیرن ولی سیسمونی و وسایل و لباساش نه!

خانوادم هم از نظر وضع مالی عالی هستن ♥️🌹

بنظرم شوهرم با این کار بیشتر احساس مسئولیت میکنه 

دم به دقیقه سرچ میکنه چیا نیازه بگیره و ...

خیلی راضیم خداروشکر🌹

تهران هستیم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

من که تازه عروسم ولی بخاطر جهازم که یکم قدرندونستن اگه جونشون دربیاد یه پیرهن هم نمیذارم مامانم بخره.مادرشوهر پرروم برمیگرده میگه بچه اولو مامان دختر میده منم گفتم هرکی تخم میکنه خودشم میزاد.😐هی گیر میده بچه بیارین میگم به خرج پوشکشم نمیرسیم گفت کهنه بذار بشور گفتم صدسال سیاه نمیشورم مگه کهنه هاشو جمع کنم هفتگی خودت بیای بشوری😑😑😑پررو جاری بزرگم بچه نداره بعد عروسی به من گیر داده داره شوهرمم پررو میکنه

اره خب ببری باید

من خیلیا رو ندارم 

فقط انومالی و ان تی و ازمایش خون سه ماهه اول

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
من خیلیا رو ندارم  فقط انومالی و ان تی و ازمایش خون سه ماهه اول

خب دیگ ان تی و انومالی و ازمایش خون سه ماه اول ازمایش قند خون نداری؟؟ با اخرین سونوت

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
عزيزم اخه مادرشوهرامون🥴مادرشوهر من بچه هاي خواهرش اينقد چيزاي داغون و مضخرف براي بچه هاشون گرفتن&nb ...

صاف بگو وظیفه ی من و همسرمه. به چه مناسبتپدر و مادرم باید بخرن؟! 

بگو دوست داشتن بعنوان هدیه چیزی بدن میپذیرم اما اینکه خدا تومن خرج کنن تهشم بگن وظیفش بوده خیلی زوره خدایی

نه سونوی اول تشکیل قلب سونوی اخر ازمایش هم که نمیخواد

خب الان من میخواستم برم برا زایمان در اب 

تو گوگل خوندم ک باید دیابت نداشته باشی 

من دیابت ندارم اما جواب ازمایشمم ندارم 🤦🏻‍♀️

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
خب دیگ ان تی و انومالی و ازمایش خون سه ماه اول ازمایش قند خون نداری؟؟ با اخرین سونوت

اخرین سونو ک هنوز خیلی مونده 

الان برام سونو نه ماهگی نوشته 

ازمایش قندمو دارم 

رسم مزخرررررررف تر که جدیدا باب شده  جشن سیسمونی!!!!!!!! حالم بهم میخوره از این آدمای بی فرهن ...

اقا ما اين رسم رو قديم داشتيم تو فاميل اما الن نه😂

يعني زماني ما بچه بوديم بود و براي خودمونم بود 

رسمش اين بود وسايل اصلي رو گرفته بودن مث سرويس خواب و كالسكه...ولي فاميل ك ميامدن يا پول ميدادن يا اسباب بازي يا لباس نوزادي

كسي شكلات و ظرف و اينا نمياورد همه براي بقيه سيسموني يجوري هديه ميدادن 

يك عصرونه هم ميداديم تمام 

يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔
لطفا خانومایی ک میان بگن برا زایمان طبیعی باید. تمام ازمایشات و. سونو هام رو با خودم بیارم ؟  ...

همشون رو باید ببری 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
من که تازه عروسم ولی بخاطر جهازم که یکم قدرندونستن اگه جونشون دربیاد یه پیرهن هم نمیذارم مامانم بخره ...

مادر شوهر خواهر شوهرمم همینجوری میگفته بهش!!! میگه تو خیابون یه لباس بچه میدیدم ذوق نیکردم بهم میگفت تو حامله شو مادرت برات باید بخره!!!!! 

اینم گفته پسره شما هروقت وسع مالیش کشید که خودش خرج بچشو بده میتونه سراغ بچه بگیره!!! 😂😂😂

ما شدیدا رسم داریم اما من ب بابام گفتم نمیخوام چیزی بابام خودش خیلی ذوق داشت که همه چی بخره ولی لباساشو وسایل بهداشتیشو خودم گرفتم اما دست بابام درد نکنه تا میز آرایشم براش گرفت 

خب الان من میخواستم برم برا زایمان در اب  تو گوگل خوندم ک باید دیابت نداشته باشی  من دیا ...

همه چیز رو ک با سند و مدرک نمیخوان تو بیمارستان کلی سوال میپرسن از ادم در مورد بیماریهایی ک تو بارداریه میگی ندارم