2777
2789
عنوان

رسم سیسمونی! 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 6046 بازدید | 123 پست

سلام بندرعباس هستم و این رسم بد وجود نداره خوشبختانه

دو نفر دیگه تصمیم به این مهمی و بزرگی میگیرن، در کنارش لذت میبرن و کیف میکنن چیش به پدر و مادر دختر 

چرا باید برای بچه ای که خودش پدر و مادر داره و درآمد دارن پدر و مادرش یکی دیگه سیسمونی بخره !!!!!!!! باید این رسم و رسوم های دست و پا گیر یک جایی تموم بشه.

به شدت مخالفم ! اما هنوز بچه ندارم و میدونم مامانم اینکارو انجام میده بخاطر رسم و رسوم مزخرف که امیدوارم برچیده بشم.

اون موقع تمام تلاشمو میکنم که نتونه چیزی بخره شاید مثلا زودتر برم همشو بخرم خودم ! نمیدونم والا چیکار میشه کرد

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

لطفا خانومایی ک میان بگن برا زایمان طبیعی باید. تمام ازمایشات و. سونو هام رو با خودم بیارم ؟  ...

اره خب ببری باید

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

رسم ما هم اینه که پدر و مادر خانوم بگیره اما من تو جمع خانواده شوهر چندین بار اعلام کردم اگه بچه دار بشم وظیفه بابا بچه است که سیسمونی رو بگیره پدر مادر بچه ماییم چرا یکی دیگه هزینه کنن بعد گفتن اخه رسمه منم گفتم خیلی چیزا رسم بود مثل عیدی و افطاری و قربانی که الان ور افتاده سر خانواده عروس که شد همچنان رسم؟ اخه واسه من اینا رو نیاوردن گفتن رسم نداریم

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

رسم مزخرررررررف تر که جدیدا باب شده 

جشن سیسمونی!!!!!!!!

حالم بهم میخوره از این آدمای بی فرهنگ که هر دقیقه یه چیزی رو باب میکنن

😡😡😡

سیسمونی ببینن که چی مثلا ! مثل جهاز دیدن!!!

اههههه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
برا زایمان سونو ان تی و سونو آخر لازم هست  

اهان دستت طلا 

سونو ان تی رو دارم سونو اخرم بیرون نمیندازم دیگه 😅

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

کاش رسم بود همه ی خانواده ها جمع میشدن سیسمونی تهیه میکردن مثلا یکی لباس یکی کفش یکی کمد یکی ساک قبل زایمان ی مهمونی میگرفتن هرکی یه چیزی میگرفت میورد کادوب هیچکسم فشار نمیومدهمه هم شریک میشدن

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

بعد هم مامان باباي ادم ذوق دارن دوست دارن بخرن الن من بابا مامانم خودشون گير دادن ميخوان بخرن زياد اما من خودم مثلا ميگم نه من صندلي ماشبن صندلي غذا روزوئك كرير بدرد نميخوره بدم مياد و...بعد ها ولي قصد دارم صندلي ماشين بگيرم براش

يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔
سم مزخرررررررف تر که جدیدا باب شده  جشن سیسمونی!!!!!!!! حالم بهم میخوره از این آدمای بی ...

آخ گفتیا. من با اینکه خانواده همسرم بشدت ازین رسما داشتن! برای جهیزیه گفتم هیچکس دوست ندارم بیاد. هرچی خریدم برای زندگیم خریدم نه چشم فک و فامیل. 

برای سیسمونی هم همین قصدو دارم. 

خیلی زشته میان میچینن وسایلو بهت میگن پاشو سیسمونی بچشونو ببین. مندو دفعه توی مهمونیاشون بودم از جام تکون نخوردم فقط گفتم مبارک باشه، من چرا ببینم. 

خونمون یه خوابه بود تو همون خواب هم سرویس خواب خودمون و میز توالت پرش کرده بود به خانوادم گفتم چیزی نخرند، بازم لوازم اولیه و وسایل خواب براش گرفتند، خوانواده شوهرم نتونستند به من چیزی بگن چون هیچ رسم و رسومی رو برا من انجام نداده بودند، بعدها خواهر شوهرم حرفهایی زد بهش گفتم انتظار داشتید تو پارکینگ سیسمونی برا بچم بچینم یا تو کوچه؟؟؟؟، اگه داداشت خونه بزرگتر گرفته بود سیسمونی هم میاوردم همون طور که جهیزیمو تو خوابم نمیدیدید!!!!!!