2777
2789
عنوان

موس مو

| مشاهده متن کامل بحث + 3631 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم من موهام موج داره کدومو ببرم بنظرت؟

مدلاشو گذاشتم هردوتاشم خوبه من فعلا بنفششو دارم شايد دفعه بعد اون يكي رو بخرم اونم امتحان كنم كاش اينستا داشتي پيجشو ميذاشتم ميرفتي موهارو ميديدي چطور ميشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

ممنون گلم همون ک خودت گفتی میگیرم

چون نمیخوام حجم بده ب موهام

حتی شامپوی حجم دهنده هم استفاده نمیکنم

مثلا انقد محڪمــ بغلم ڪنے که ترڪ خوردگےِ های قلبم بچسبه به همـ :)🖤
مدلاشو گذاشتم هردوتاشم خوبه من فعلا بنفششو دارم شايد دفعه بعد اون يكي رو بخرم اونم امتحان كنم كاش اي ...

ممنونم گلم لطف کردی گذاشتی همون بنفششو میگیرم

موهات موج داره؟؟

ممنون گلم همون ک خودت گفتی میگیرم چون نمیخوام حجم بده ب موهام حتی شامپوی حجم دهنده هم استفاده نمیک ...

امتحان كن يبار حالا ان شاءالله خوشت بياد

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ممنونم گلم لطف کردی گذاشتی همون بنفششو میگیرم موهات موج داره؟؟

اره بهش برسم فر ميشه 👩🏼‍🦱

من موهام فر نیست موج داره

اونم خوب ميشه منم اگه كاريش نداشته باشم فقط موج داره اما اكه كرم بزنم و سشوار بكشم فر ميشه اساسي 

اونم خوب ميشه منم اگه كاريش نداشته باشم فقط موج داره اما اكه كرم بزنم و سشوار بكشم فر ميشه اساسي&nbs ...

سشوار ساده میکشی یا با این برس گردا

سشوار ساده میکشی یا با این برس گردا

نه ديگه برس گرد بكشي كه صاف ميشه بايد كرمو بروش مشت مشت يعني نوك موها بزني و تو دستت جمع كني و حالت بدي بعد با سشوار كمي خشكش كني اگه از اين سر گردا هست بعضي سشوارا دارن بكشي كه عالي ميشه بهش ميگن ديفيوزر 

نه ديگه برس گرد بكشي كه صاف ميشه بايد كرمو بروش مشت مشت يعني نوك موها بزني و تو دستت جمع كني و حالت ...

آها ممنون از راهنمایی گلم نه سشوارم یادست

ممنون وقت گذاشتی

من فکر کردم از بالا تا پایین باید کرم بزنم

پس بتید ب نوک موهام بزنم بعد پخشش کنم

آها ممنون از راهنمایی گلم نه سشوارم یادست ممنون وقت گذاشتی من فکر کردم از بالا تا پایین باید کرم ب ...

اره حالا تو نت سرچ كني روش زدن كرم به موهاي موجدار يا فر مياد ويديو ببين