2777
2789
عنوان

موس مو

| مشاهده متن کامل بحث + 3631 بازدید | 54 پست
برا وزی موهام روغن آرگان گرفتم مارک پرنسلی

من روغن موی کدلی می زنم که روغن هسته ی انگور داره به موی من میسازه . نوکس شاینی روی موهای من هیچ اثری نداشت سرم رو خیلی چرب می‌کرد .

به ساقه ی موم هم روغن سیاه دانه و نارگیل می‌زنم برای جلوگیری از موخره خوبه

یادم نیس من چند سال پیش خریدم یبار خیلی خوب بود مثل کفه از حموم ک میومدم موهام رطوبت داشت میزدم ب مو ...

روغن آرگان مارک پرنسلی خوبه؟؟

مثلا انقد محڪمــ بغلم ڪنے که ترڪ خوردگےِ های قلبم بچسبه به همـ :)🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس نگیرم؟

بدتر خشك ميكنه كرم موي پنتن بخر عاليه بعد حموم رو موي نمدار بزن اكه موهات حالت داره حالتش قشنگ ميشه و نرم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
نمیدونم عزیزم فقط اینو میدونم ک اگر ارگان اصل گیر بیاری معرکه ست  موس مصنوعی و پر ضرره

ممنون گلم

نمیدونی از کجا میشه بفهمم اصله؟

بدتر خشك ميكنه كرم موي پنتن بخر عاليه بعد حموم رو موي نمدار بزن اكه موهات حالت داره حالتش قشنگ ميشه ...

ممنون که گفتی گلم

میگم شماهم دیدی بعضی خانوما انگار موهاشون خیسه و حالت دارن خیلی نازن نمیدونم چی ب موهاشون میزنن اینطوری خیس نشون میده

ممنون که گفتی گلم میگم شماهم دیدی بعضی خانوما انگار موهاشون خیسه و حالت دارن خیلی نازن نمیدونم چی ب ...

اونا دائم موهاشونو رفرش ميكنن يعني با اسپري اب نمدار ميكنن و كرم مو استفاده ميكنن منم موهام حالتداره كه هرچي ميزدم بدتر وز ميشد خدايي پنتن خوبه ليبل بنفششو بخر به فروشنده بگي براي حالتدار شدن ميخواي خودش ميده چون چند نوع داره من راضيم روغن ارگان هم خوبه ولي وزو نميگيره زياد براي موخوره و تقويت خوبه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
اونا دائم موهاشونو رفرش ميكنن يعني با اسپري اب نمدار ميكنن و كرم مو استفاده ميكنن منم موهام حالتداره ...

ممنونم گلم 

کرم موی پنتن بنفش رنگ درسته؟

مو رو چرب نمیکنه؟

قیمتش چنده؟

ممنونم گلم  کرم موی پنتن بنفش رنگ درسته؟ مو رو چرب نمیکنه؟ قیمتش چنده؟

رنگش طلاييه ليبل بنفش داره قيمتم متفاوته از بس هرجا يه قيمته اگه اينستا داري برات لينكشو بذارم ببين قيمتم داره 

رنگش طلاييه ليبل بنفش داره قيمتم متفاوته از بس هرجا يه قيمته اگه اينستا داري برات لينكشو بذارم ببين ...

نه ندارم اینستا

بعدش میشه سشوار بکشم؟

نه ندارم اینستا بعدش میشه سشوار بکشم؟

اره عزيزم ميشه اگه نميخواي حالتدار بشه پس مدل ديگشو بگير بگو براي نرمي ميخواي من چون ميخوام حالتدار بشه ميزنم بعدش سشوار خشك ميكنم فر ميشه ميگم چند مدل داره بذار الان برات ميذارم مدلاشو

اره عزيزم ميشه اگه نميخواي حالتدار بشه پس مدل ديگشو بگير بگو براي نرمي ميخواي من چون ميخوام حالتدار ...

ممنونم عزیزم

من موهام موج داره

کدومو ببرم بنظرت؟