2777
2789
عنوان

شوهر

344 بازدید | 37 پست

خانما شوهر شما هم اینجوریه ک بهش میگید دوسش دارید فقط بگ منم😣😖من همش دلم میخواد بهم بگ کلی توجه کنه..یادمه نامزد ک بودیم تا گریه میکردم اونم گریه اش میگرفت..الانم خوبه هاااا ولی زیاد حوصله منو نداره اینگاری بهم خیلی برمیخوره وقتی بهش توجه میکنم این اینجورر ی برخورد میکنه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نانزدبودم زبونی که محبت میکردهیچ توخونمون اشپزی وکیکم برامون درست میکردچاییم درست میکرداصلاخونشون نمیرفت الان زورش میادب خودش چای بیاره نامزدی یه چیز دیگس بعده ازدواج مرداعوض میشن ب زوربامتلک ب اجباربعضیاشون محبت میکنن وزبونی میگن

بیچاره حرف پول بزنم بهم میده میگ هرچی میخوای بگیر..ولی من خودشو میخوام دلم تنگ شده برای اون روزامون

شوهرمنم اختیار همه پولاش دست خودمه ولی به شوخی میگه پول ندارم حتی یبارم نمیگه منم اصلا ابراز علاقه کلامیش خیلی پایینه

قصه نخور شوهر منم اونطوری ولی وقتایی که من کمتر بهش توجه میکنم وبهش حرفهای احساسی نمیگم اون بیشتر به ...

چند با  اینکارو کردم هی میگ چرا اینجوری شدی ناراحت میشه..ولی نمیفهمه من زنم همه چی اخه پول نیس زن محبت میخواد

شوهرمنم اختیار همه پولاش دست خودمه ولی به شوخی میگه پول ندارم حتی یبارم نمیگه منم اصلا ابراز علاقه ک ...

شوهر م به بابای بیشعورش رفته این اخلاقش...باباش توجمع به زنش فحش میده یا بهش میگ زنیکه

چند با  اینکارو کردم هی میگ چرا اینجوری شدی ناراحت میشه..ولی نمیفهمه من زنم همه چی اخه پول نیس ...

نمیگم قهر کنی منظورم اینه که خیلی بهش وابسته نباش کمی تنهاش بزار خونه مادری جای برو