2777
2789
عنوان

زگیل مقعد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8849 بازدید | 46 پست
وای عمل نکنیا به راحتی منم شقاق داشتم افتضاااااح بودم رفتم دکتر گفت عمل کن دکتمو عوض کردم الان خوبه ...

یعنی شکافت خیلی بود مثه من عمیق بود؟واسه من عمیقه توشم انگار آفت زده

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
غذاهای ملین و اب فراوون بخور ورزش کن و سعی کن یبوستتو کنترل کنی

اخه من یبوست نداشته باشم بدتر میشه میسوزه

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واس من عمیقه،خطرناکه؟😔

ببین من واقعا نمیدونم چی بگم فقط میتونم دکتر لیلا خلیلی رو بهت معرفی کنم 

سال پیش گفتن مامان بزرگ من به خاطر بی اختیاری باید جراحی کنه بدون جراحی درمانش کرد بعد فهمیدیم خیلی از درمان ها که بقیه میگن با جراحی بدون جراحی ایشون درمان میکنن 

پیش اونم‌ برو ضرر نداره که

اخه من یبوست نداشته باشم بدتر میشه میسوزه

یبوست که خیلی بده که😐😐😐 هرچی مدفوع سفت تر باشه بیشتر زور بزنی بیشتر پاره میشه

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
یعنی شکافت خیلی بود مثه من عمیق بود؟واسه من عمیقه توشم انگار آفت زده

واسه منم عمیق بود همش خون میومد حتی گوشت اضافه در آورد شب تا صبح از درد نمیخوابیدم

واقعا نمبخوابیدما

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
ببین من واقعا نمیدونم چی بگم فقط میتونم دکتر لیلا خلیلی رو بهت معرفی کنم  سال پیش گفتن مامان ب ...

من بندر عباس زندگیـ میکنم

واسه منم عمیق بود همش خون میومد حتی گوشت اضافه در آورد شب تا صبح از درد نمیخوابیدم واقعا نمبخوابیدم ...

اخه من با این زخم عمیییـــــق چرا درد ندارم پس دکترم تعجب کرد،من فقط موقع مدفوع یه کوچولو میسوزه،بعضی وقتامـخون میاد اونحوری زندگی عادیمو دارم،ولی گفت وای زخم خیلی عمیقه چطور تو میگی درد ندارم چطور تخمل کردی متوجه نشدی

سلام عزیزم احتمالا اچ پی وی داری  نگران نباش درمان میشه من تو ناحیه تناسلی داشتم دکترم درمانم ...

سلام عزیزم من اطراف واژنم چنتا جوش خیلی ریز زدم ک یکمی سفید سرش شبیه زگیل تبخال نیست چون درد و سوزش ندارم اصلا تقریبا ۴ تادونس ولی خیلی ریزن خطرناکه؟؟ من دخول نداشتم رابطه سطحی بوده چون نامزدم دخترم