2777
2789
عنوان

زگیل مقعد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8849 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شبیه گل کلمه اچ پی ویه

اندازه عدسه یدونه سفید

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
برو دکتر زنان یه جایی برو همونجا ازت تست بگیرن نتیجه رو فوری بدن  نگران هم نباش

الان دکتر گفت اصلا زگیل نیست شقاقه مقعده

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
الان دکتر گفت اصلا زگیل نیست شقاقه مقعده

خداروشکر،زگیل فقط از راه شریک جنسیه،ازدواج کردی؟اگه خدایی نکرده زگیل میبود شب جنگ جهانی باشوهرت داشتی  بهش میگفتی زودی بگو چکار کردی که من زگیل زدم،خداروشکر به خیر گذشت

دنیام دخترم
خداروشکر،زگیل فقط از راه شریک جنسیه،ازدواج کردی؟اگه خدایی نکرده زگیل میبود شب جنگ جهانی باشوهرت داشت ...

چیو به خیر گذشت عزیزم😭پارگی خیلی عمیقه دکتر گفت باید عمل کنی

خداروشکر،زگیل فقط از راه شریک جنسیه،ازدواج کردی؟اگه خدایی نکرده زگیل میبود شب جنگ جهانی باشوهرت داشت ...

نه خیر از طریق تماس پوست به پوست منتقل میشه شریک جنسی یکیشه من رابطه نداشتم اون‌تایم‌ زگیل گرفتم همینش اعصاب منو خورد میکرد

خب پس چرا میگی زگیله دختر

اخه دکتر اولیه گفت فک کنم زگیله،رفتم متخصص پوست و متخصص جراح،هرودو گفتن چجوری معاینت کرده زگیل نیست،چطور شکافو ندیده،الان میگه شکاف عمیقه باید عمل شه،میترسم نمیدونم چکار کنم

چیو به خیر گذشت عزیزم😭پارگی خیلی عمیقه دکتر گفت باید عمل کنی

وای عمل نکنیا به راحتی

منم شقاق داشتم افتضاااااح بودم رفتم دکتر گفت عمل کن دکتمو عوض کردم الان خوبه خوبه خوبه شدم

دکترم دوتا شربت بدمزه داده بود و قرص کپسول که اسم هیچکدومو یادم نیست و تاوید شدید داشت گفت روزی دو سه بار تو تشت اب گرم تو حموم بشین. گرمی اب به حدی باشه که نسوزی گفت بیشتر از داروها موثره و راستم گفت. خوبه خوب شدم خدا خیرش بده

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
اخییی‌دعا میکنم خوب بشی  منم‌داشتم ولی خیلی کم بود مراعات کردم خوب شد

واس من عمیقه،خطرناکه؟😔